Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Youtube'da forumun eski halini gördüm bir admin çekmiş şimdiki haline bakınca evrim kelimesinin karşılığını görüyorum. [emoji1]

cyborg78

cyborg78

Üye
reklam deyince aklıma geldi heralde bu tür forum açanlar "bir sürü forum dahil olmak üzere" gariban bunlar anlaşılan sağlam işi gücü yok reklamdan geçiniyorlar garibim(:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Windows Phone kullanıcılarında papakudioflunun videosunda var.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
forum ana yeri biraz toparlanabilir mi? çok fazla uzatılmış bakasım gelmiyo konulara.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni bir önerim var mesela birçoğumuz donanımhaber forumu bilir geçenlerde 2.el bölümüne girdim ve her firmanın kendi içinde modelleri listelenmiş oradan istediğiniz cihazı seçiyorsunuz ve karşınıza sadece o cihazın ilanları çıkıyor maxiceptede buna benzer veya aynısı bir şekilde rom bölümlerine konulsa çok güzel olur sayfa sayfa rom aramaktanda modele tıklar buluruz.

0MG90

0MG90

Üye
Tapatalk ile giriş yapılmıyor

Invoke

Invoke

Üye
@Ozan Sayfanın başındaki ilk mesajın üstünde konu adının yazması bence hoş durmuyor. Ne kadar fazla yazı o kadar karışıklık değil mi? Zaten fazla değil birkaç satır üstünde yine görüyoruz aynı konu adını. Bu arada "Siz sorun, biz cevaplayalım" olayı güzel olmuş.
Ayrıca mesajımı düzenlerken, gelişmiş düzenlemeyi seçtiğim zaman
Please complete the security check to access maxicep.com sayfası geliyor.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
@Ozan Sayfanın başındaki ilk mesajın üstünde konu adının yazması bence hoş durmuyor. Ne kadar fazla yazı o kadar karışıklık değil mi? Zaten fazla değil birkaç satır üstünde yine görüyoruz aynı konu adını. Bu arada "Siz sorun, biz cevaplayalım" olayı güzel olmuş.
evet bende bunu yazıyordum

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
O andaki sayfa URL sini verir misiniz hata veren ?

Invoke

Invoke

Üye
O andaki sayfa URL sini verir misiniz hata veren ?

https://www.maxicep.com/forum/posts/7153533/save-inline
@Ozan Sanırım sıkıntı yok. Başta nasıl oldu anlamadım ama şu an olan şu:

İlk başta doğru girince sıkıntı olmuyor ve düzenleme sayfasına geçiyor. Sonra eğer geri butonuna tıklayıp security sayfasına dönüp tekrar kod girip geçmeyi denersem hata veriyor. Büyük ihtimalle ilk hata aldığımda fark etmeden geri yapmışımdır.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bildiriminiz için teşekkürler halledildi.

SHS

SHS

Üye
Takip ettiğim üyelerin aktivitelerini görmek istemiyorum bildirim olarak bunu nası düzenliycem, bazılarının her yazdığı mesajla ilgili bildirim geliyor bana

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Takip ettiğim üyelerin aktivitelerini görmek istemiyorum bildirim olarak bunu nası düzenliycem, bazılarının her yazdığı mesajla ilgili bildirim geliyor bana

Profilinden takip ettiğin üyelere gir, uyarı seçenekleri var.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt