Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
Opera Mini den gerçektek yorulduk, reklamlarla alakalı bir konu o yüzden sayfa bekliyor. Ve yapacak hiçbirşey yok reklamları masaüstünde kaldırmaktan başka

Lütfen Opera mini sürümü kullanın veya yakın zamanda Opera Mobile sürümü seçebileceksiniz rahatsızsanız onları kullanın.

ozan abi ben operadan girdigimde haber kaynagına girerken haber beslemesi şu anda çalışmıyor diye hata alıyorum bunu nasıl önleyebilirim yada siteden kaynaklı birşeymi

asigsasi

asigsasi

Üye
kolay gelsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera Mini de artık Mobil stil ve masaüstü stile sorunsuz geçebilmektesiniz.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

fnldstntn

Üye

Sorun masa üstü temada düzelmiş fakat mobil temada hâlâ xenForo resmi ile çıkıyor...

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Kolay gelsin..

¯\_(ツ)_/¯ ಠ_ಠ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ಥ⌣ಥ

0MG90

0MG90

Üye
iPad 2 - Chrome da forumu açıyorum mobil tema açılıyor. Masaüstü temaya geçiş yapıp giriş yapıyorum. Forumda geziyorum Chrome dan çıkıyorum. Başka bir şey açıyorum onu kapatıp Chrome a döndüğümde Maxicepten çıkış yapmış oluyor ve mobil temayla açılıyor. Sürekli masaüstü temayı seçmekten ve giriş yapmaktan bıktım artık. Düzeltebilir misiniz bunu?

fnldstntn

Üye
iPad 2 - Chrome da forumu açıyorum mobil tema açılıyor. Masaüstü temaya geçiş yapıp giriş yapıyorum. Forumda geziyorum Chrome dan çıkıyorum. Başka bir şey açıyorum onu kapatıp Chrome a döndüğümde Maxicepten çıkış yapmış oluyor ve mobil temayla açılıyor. Sürekli masaüstü temayı seçmekten ve giriş yapmaktan bıktım artık. Düzeltebilir misiniz bunu?
chrome da Masa üstü site iste diye bir ayar var onu açarsan direk masa üstü tema açılır... Her defasında tekrar giriş hatası için çerezleri temizlemeyi deneyin... Aynı hataları safari veya farklı bir tarayıcıda da alıyormysunuz?

0MG90

0MG90

Üye
chrome da Masa üstü site iste diye bir ayar var onu açarsan direk masa üstü tema açılır... Her defasında tekrar giriş hatası için çerezleri temizlemeyi deneyin... Aynı hataları safari veya farklı bir tarayıcıda da alıyormysunuz?
Genelde Chrome kullandığım için diğerlerini bilmiyorum. Masaüstü isteyi yaptım sağ olun ama bu her seferinde giriş yapma ne yaparsam yapayım olmuyor.

fnldstntn

Üye
Genelde Chrome kullandığım için diğerlerini bilmiyorum. Masaüstü isteyi yaptım sağ olun ama bu her seferinde giriş yapma ne yaparsam yapayım olmuyor.
Chromu tamamen kaldırıp yüklemeyi deneyin veya ayarları sıfırlayın...Bir şekilde her kapamada çerezleri temizleyecek şekilde ayarlanmış olabilir...Sorun sadece Maxicepte yaşanıyorsa site kaynaklı da olabilir...

0MG90

0MG90

Üye
Chromu tamamen kaldırıp yüklemeyi deneyin veya ayarları sıfırlayın...Bir şekilde her kapamada çerezleri temizleyecek şekilde ayarlanmış olabilir...Sorun sadece Maxicepte yaşanıyorsa site kaynaklı da olabilir...
Dediklerinizi kaç kere yaptım olmuyor.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Baya değişmiş fazla renkli, göz yorucu. Yaşlanıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan

by-pegasus

Üye
bu operadan ne yaptiysam olmuyo mobil siteye gecmiyo ya

Üst Alt