Açık mavi varken yazdım onu.Gride kalabilir bence.Nasıl güzel anlamadım ki arkaplan, açık mavi mi koyu mavi mi yoksa şu an ki gri mi ?
Ayrıca reklamlarla ilgili sorunlar düzelmiş olmalı, haberlerin yerleşimi de dahil (kısa bir deneme sürecindeydi o)
Evet reklam sorunu kalmadı teşekkürlerNasıl güzel anlamadım ki arkaplan, açık mavi mi koyu mavi mi yoksa şu an ki gri mi ?
Ayrıca reklamlarla ilgili sorunlar düzelmiş olmalı, haberlerin yerleşimi de dahil (kısa bir deneme sürecindeydi o)

evet reklam gitti de sayfa yüklenme sorunu hâlâ devam ediyor @OzanEvet reklam sorunu kalmadı teşekkürler![]()
Ne gibi bir sorun var ? Ekran görüntüsü paylasır mısın görüntüde bir kayma varsaevet reklam gitti de sayfa yüklenme sorunu hâlâ devam ediyor @Ozan
mobil derken zorunlu getirilmiş bir opera mini için tema var diğer mobil temaya geçiş yapılmadığı biliyorsunuz ben zaten en başından beri mobil temayı kullanmıyorum ancak siz kullanmak zorunda bırakıyorsunuz diye anlıyorumSorunu hala anlamadım, ayrıca masaüstü görünümde mobile dönmeyi pasif hale getirdim şu an.
Neden mobilden ziyaret etmiyorsunuz siteyi ?![]()
Önümüzdeki birkaç gün içerisinde mobil stile geçiş yapılabilecek opera mini ile, ancak opera mini tema tamamen opera mini için tasarlandı diyebilirim yine de masaüstü temaya girerek bütün ağırlığı çekmek isteyenler ( opera mini de ağır sadece ) seçebilirler tabiki.şimdi pc görünümünde açılmaya başladı
mobil derken zorunlu getirilmiş bir opera mini için tema var diğer mobil temaya geçiş yapılmadığı biliyorsunuz ben zaten en başından beri mobil temayı kullanmıyorum ancak siz kullanmak zorunda bırakıyorsunuz diye anlıyorum
masaüstü görünüm desktop biçimde değilde yine eskisi gibi optimize edilmiş biçimde çalışırsa daha makul olurÖnümüzdeki birkaç gün içerisinde mobil stile geçiş yapılabilecek opera mini ile, ancak opera mini tema tamamen opera mini için tasarlandı diyebilirim yine de masaüstü temaya girerek bütün ağırlığı çekmek isteyenler ( opera mini de ağır sadece ) seçebilirler tabiki.
Önümüzdeki birkaç gün içerisinde mobil stile geçiş yapılabilecek opera mini ile, ancak opera mini tema tamamen opera mini için tasarlandı diyebilirim yine de masaüstü temaya girerek bütün ağırlığı çekmek isteyenler ( opera mini de ağır sadece ) seçebilirler tabiki.
masaüstü görünüm eskisi gibi olmuş böyle kalması daha yararlı olur teşekkürlerEvet haklısınız kaldırıldı
Sayfa tamamen yüklenmesine rağmen bağlantı sürekli devam ediyor 
Opera Mini den gerçektek yorulduk, reklamlarla alakalı bir konu o yüzden sayfa bekliyor. Ve yapacak hiçbirşey yok reklamları masaüstünde kaldırmaktan başkamasaüstü görünüm eskisi gibi olmuş böyle kalması daha yararlı olur teşekkürlerSayfa tamamen yüklenmesine rağmen bağlantı sürekli devam ediyor
Opera MOBİL
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Opera MİNİ
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geliyor bu konuya etiketlediğin için geldim mesela