Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Koyu maviyi seven yok galiba.
Açık mavi daha güzel bence.

0MG90

0MG90

Üye
Nasıl güzel anlamadım ki arkaplan, açık mavi mi koyu mavi mi yoksa şu an ki gri mi ?

Ayrıca reklamlarla ilgili sorunlar düzelmiş olmalı, haberlerin yerleşimi de dahil (kısa bir deneme sürecindeydi o)
Açık mavi varken yazdım onu.Gride kalabilir bence.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Nasıl güzel anlamadım ki arkaplan, açık mavi mi koyu mavi mi yoksa şu an ki gri mi ?

Ayrıca reklamlarla ilgili sorunlar düzelmiş olmalı, haberlerin yerleşimi de dahil (kısa bir deneme sürecindeydi o)
Evet reklam sorunu kalmadı teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sorunu hala anlamadım, ayrıca masaüstü görünümde mobile dönmeyi pasif hale getirdim şu an.
Neden mobilden ziyaret etmiyorsunuz siteyi ? :)

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi pc görünümünde açılmaya başladı:hmmm
Sorunu hala anlamadım, ayrıca masaüstü görünümde mobile dönmeyi pasif hale getirdim şu an.
Neden mobilden ziyaret etmiyorsunuz siteyi ? :)
mobil derken zorunlu getirilmiş bir opera mini için tema var diğer mobil temaya geçiş yapılmadığı biliyorsunuz ben zaten en başından beri mobil temayı kullanmıyorum ancak siz kullanmak zorunda bırakıyorsunuz diye anlıyorum

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
şimdi pc görünümünde açılmaya başladı:hmmm
mobil derken zorunlu getirilmiş bir opera mini için tema var diğer mobil temaya geçiş yapılmadığı biliyorsunuz ben zaten en başından beri mobil temayı kullanmıyorum ancak siz kullanmak zorunda bırakıyorsunuz diye anlıyorum
Önümüzdeki birkaç gün içerisinde mobil stile geçiş yapılabilecek opera mini ile, ancak opera mini tema tamamen opera mini için tasarlandı diyebilirim yine de masaüstü temaya girerek bütün ağırlığı çekmek isteyenler ( opera mini de ağır sadece ) seçebilirler tabiki.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Önümüzdeki birkaç gün içerisinde mobil stile geçiş yapılabilecek opera mini ile, ancak opera mini tema tamamen opera mini için tasarlandı diyebilirim yine de masaüstü temaya girerek bütün ağırlığı çekmek isteyenler ( opera mini de ağır sadece ) seçebilirler tabiki.
masaüstü görünüm desktop biçimde değilde yine eskisi gibi optimize edilmiş biçimde çalışırsa daha makul olur

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

Ozan Bey Telefondan Giriyorum Foruma Ne Oldu Foruma Bir Kaç Saattir Masaüstü Görünümden Giriyorum Telefondan Opera Görünümüde Kullanmıyorum Lütfen Eskisi Gibi Yapın Tadı Kaçmasın İyi Günler

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Neden iki tane var ? Biri kaldırılsa iyi olur sanırım.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet haklısınız kaldırıldı

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Evet haklısınız kaldırıldı
masaüstü görünüm eskisi gibi olmuş böyle kalması daha yararlı olur teşekkürler :)Sayfa tamamen yüklenmesine rağmen bağlantı sürekli devam ediyor :hmmm

Opera MOBİL

Opera MİNİ

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
Yeni üye olan kişilerin çoğu "Telefon" kısmına telefon numaralarını yazıyorlar. Bu bence kötü oluyor. Kayıt olurlar iken "Telefon" kısmı yerine "Telefon Modeli" yazsanız daha iyi olur bence.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Uyarı yazılmıştı galiba.
Uyan yok maalesef.Etiket bildirimleri gelmiyor.İPhone iOS Oyun bölümüne Simülasyon konu ön eki eklenebilir mi? @Ozan
Etiket bildirimleri bazen gelmiyor.

TurboCall

TurboCall

Üye
@Ozan yazınca bildirim gelmiyor ozan.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Geliyor bu konuya etiketlediğin için geldim mesela

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
masaüstü görünüm eskisi gibi olmuş böyle kalması daha yararlı olur teşekkürler :)Sayfa tamamen yüklenmesine rağmen bağlantı sürekli devam ediyor :hmmm

Opera MOBİL

Opera MİNİ
Opera Mini den gerçektek yorulduk, reklamlarla alakalı bir konu o yüzden sayfa bekliyor. Ve yapacak hiçbirşey yok reklamları masaüstünde kaldırmaktan başka

Lütfen Opera mini sürümü kullanın veya yakın zamanda Opera Mobile sürümü seçebileceksiniz rahatsızsanız onları kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Üst Alt