Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Mobil'de Android kendi tarayıcısından bozuk bir görünüm paylaşacağım;

Şu an sorun düzeltildi. Fakat yeniden test etmenizi rica edeceğiz..

0MG90

0MG90

Üye
Şikayet takibi ne zaman gelecek?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Üzerinde çalışıyorum, ayrı bir geliştirme bu istediğiniz konu. Açılıp kapatılacak basit bir özellik değil zira mevcut yazılım üzerinde ama yapacağız, bu konuda lütfen zamana anlayış vermenizi rica ederim

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Konu acarken basligi yaziyorum sonra konu bolumune gectikten sonra klavye kayboluyor acaba klavyedenmi diye 4 farkli klavye ile denedim hepsinde ayni sorun oluyor.
Konu acmaya calisirken akla karayi seciyorum...
Sorunun kaynagi nedir acaba?
@Ozan

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu acarken basligi yaziyorum sonra konu bolumune gectikten sonra klavye kayboluyor acaba klavyedenmi diye 4 farkli klavye ile denedim hepsinde ayni sorun oluyor.
Konu acmaya calisirken akla karayi seciyorum...
Sorunun kaynagi nedir acaba?
@Ozan
Cep telefonundan mı ? Desktop stil de mi?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Çok tuaf, editöre tıklayınca klavye gelmiyor yani yeni konu sayfasında ? Peki Hızlı cevap da ve Gelişmiş Cevaplama sayfalarında ?

Bir diğer sorum, konu baslıgı yazdıktan sonra altta benzer konular listeleniyor mu sizde ? Yoksa hiçbirşey yok mu konu yazdıktan sonra mesaj editörüne tıklayınca. Buradaki bir sorundan da olabilir

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Konu acma disinda sorun yok.
Basligi yazinca konuya geciyorum ama benzer konular cikmiyor bunu soylemeyi unutmusum :)
Aslinda buda onemli bir sorun benim icin

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
0MG90

0MG90

Üye
Biri beni etiketlediginde veya mesajımı beğendinde her bildirim gelmiyor. Hepside seçili?

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Biri beni etiketlediginde veya mesajımı beğendinde her bildirim gelmiyor. Hepside seçili?
evet bu sorun bende de var @yaren_dede benim mesajı hem alıntı yaptığında hemde beğendiğin de sadece alıntı bildirimi geliyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve 0MG90
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
hookword

hookword

Üye
Merhaba benim üyeliğime mobilden veya pcden giriş yapamıyorum parolam standart her yerde aynıdır ancak yine de parola sıfırlamayı denedim adres kayıtlı değil diyor. Tapatalkta açık olduğu için mi oluyor acaba ama kapatmaya da korktum ve daha önce böyle bir şey olmuyordu pcden rahat rahat giriyordum

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Merhaba benim üyeliğime mobilden veya pcden giriş yapamıyorum parolam standart her yerde aynıdır ancak yine de parola sıfırlamayı denedim adres kayıtlı değil diyor. Tapatalkta açık olduğu için mi oluyor acaba ama kapatmaya da korktum ve daha önce böyle bir şey olmuyordu pcden rahat rahat giriyordum
Bu konuda mail adresinizi yanlıs yazmıs olabilirsiniz benimle özelden iletisime geçin çözelim .
https://www.maxicep.com/forum/account/contact-details Önce buradan mail adresinizin dogru oldugunu görün

Şimdi deneyelim arkadaslar, birkaç ayar yaptım. Bildirimlerde sorun var mı sorun kaldı mı ? Yazarsınız.

• Beğen

Üst Alt