Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Ya tamam iyi güzel hoşta mobilden girenler ne yapacak?

Uhops

Uhops

Üye
Son 2 gündür adblock sitedeki reklamları gizlemiyor? Sizde gzliyor mu?

fatih54102

fatih54102

Üye
symbian^3 opera mobile. Hala uyumlu değil.
Aradan haftalar geçti kullanıcı kaybetmeye çalışıyorsunuz herhalde?

• Beğen
Tepkiler: tiikerien ve asigsasi
major38

major38

Üye
Gayet başarılı tebrik ederim :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Buğra

seçkin Çilingiroğlu

Üye
Lütfen bana yardımcı olun s3 cep telefonum sd kart şifreleme diye bisey vardi bende hafiza kartina girdigim zaman sifre sorucak diye yaptim ama bana bir faydasi olmadi sadece suan icinde olan yuzlerce resmimi goremiyorum dosya aciliyo resim goruntulenmiyo bu sifreleme nasıl kaldiriliyo yardimci olun buraya bu mesaji yazmak dogru mu bilmiyorum yeni uye oldum kusira bakmayin

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@seçkin Çilingiroğlu konunuzu araştırma yaparak uygun bölüme açınız. İyi forumlar.

fnldstntn

Üye
Konu başlıkları düzenlenemiyor mu_? yoksa ben mi bulamadım...

Invoke

Invoke

Üye
Konunun sağ üst köşesinde, konu araçları yazar, ona basın. başlığı düzenle çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve fnldstntn

tiikerien

Üye
5800 opera mobile sıkıntılar bitmiyor. nerde eski yazılım. cep sitesine cepten giremiyoruz. daha da uğraşmam artık. üye kaybetmeye devam.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
5800 opera mobile sıkıntılar bitmiyor. nerde eski yazılım. cep sitesine cepten giremiyoruz. daha da uğraşmam artık. üye kaybetmeye devam.
Nasil sorunlar yasadiginizdan bahsederseniz yardimci olmak gorevimiz ancak bu sekilde yardimci olamayiz

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Nextman
fatih54102

fatih54102

Üye
Nasil sorunlar yasadiginizdan bahsederseniz yardimci olmak gorevimiz ancak bu sekilde yardimci olamayiz
Eskiden günlük olarak takip edebilirdim şimdi açması bile uzun sürüyor. Açmasını bekliyoruz bu sefer aşağı-yukarı kaydırma hiç akıcı çalışmıyor ve adreslere tıklayınca 3 saniye sonra tepki veriyor. Ayrıca sayfa yükleme süresi de uzadı. Mobil site dediğin 100kbit/s hızda bile 5 saniyede yüklenebilmeli.

Tüm resimleri ve css stillerini kaldırıp sadece yazılar olsa bile daha iyi olur emin olun.
Çözümü hakkında bilgi verirdim ama bu kadar büyük olduğunu iddia eden bir sitede düzgün bir yazılımcı (html,css öğrenen biri 2 ayda profesyonel olabilir, yani piyasada çok eleman var bunu düzletebilecek) yok. O kadar reklam dolu site bu paraları birileri cebine indirmeden önce yazılımcı alsın bence.

---
Bunlar dışında güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, yaren_dede, tiikerien ve 1 kişi daha

tiikerien

Üye

Eski site 2-3 saniyede yüklenirken, yenisi 30 sn 1 dk yi buluyor.kaydırma sıkıntıları var. Uzun bir metni okumaya başlamışken sayfa yukarı veya aşağı uçuyor. Tek sekmede bile hafıza dolu sorunu ve sertifika hata mesajları çıkıp duruyor. Başlıklar çok yer kaplıyor kaydırmakla sayfa bir türlü bitmiyor. Yüklemesi tamamlanmış bir sayfada Bir linke tıkladığında link seçili/gömülü oluyor yükleme başlamıyor. Bazen on defa tıklamayla ancak yükleme başlıyor. Bazen de tıkladığın anda sayfa başka yere uçuyor. Daha yazacam ama hafıza dolu hatası alıyorum kapanmadan by.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Henüz 5 dakika öncesine kadar cevapla alıntı özelliğini kullanabiliyordum ama şu anda kullanamıyorum acab sorun nedir,ilgilenir misiniz ? Telefon: nokia c3 00 tarayıcı: Opera mini 4.2 telefonun orjinal tarayıcısı.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi

Opera Mini emülatör websayfası ve Opera Mobile Desktop emülatör yazılımı aracılıgı ile maxicep testlerinde hiçbir sorun göremiyorum arkadaslar...

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
ARKADASLAR MOBLDEN birşey yazamıyorum tılıyom klavye açılıyo ama basıyom basmıyo neden acaba sadece ekran klavyesiyle yazabiliyom

asigsasi

asigsasi

Üye
bizi opera miniye mahkum ettiniz helal olsun size :alkis

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
~Crusher~

~Crusher~

Üye
Hayırlı olsun.

Üst Alt