Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

silentattack

silentattack

Üye
sitedeki renkler çok soft aradığımızı hemen bulamıyoruz öyle olunca göz daha fazla efor sarfediyo ve yoruluyo renk konusuna çözüm bulunmalı diğer yeniliklerde sıkıntı yaşamadım

• Beğen
Tepkiler: arslanla

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ne yapalım dostum ayağını göre uzat demişler :)

Hmm yorganin ucundan ayaklarin gorunuyor bro :D artik yorgani degistirme zamanin gelmis.
sitede gezerken bi suru bildirim geliyor alinti begeni filan sirf su bildirimler yzundn tapatalki biraktim tarayicidan giriyorum :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Hmm yorganin ucundan ayaklarin gorunuyor bro :D artik yorgani degistirme zamanin gelmis.
sitede gezerken bi suru bildirim geliyor alinti begeni filan sirf su bildirimler yzundn tapatalki biraktim tarayicidan giriyorum :)
o yorganı uzatsam bile android almam :no: :ehe gider wp8 alırım oda önümüzdeki yaza :) antipatik geliyor bana :)

• Beğen

ydgr4

Üye
kıymetli yöneticiler Birisi hayrına eski haline çevirsin şu siteyi..

• Beğen
Tepkiler: arslanla, asigsasi ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: [ENGİN], 0MG90 ve ozakin70

qxpeace

Üye
Androidde masaüstü temasi nasıl seciliyo mobil versiyonunu begenmedim

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Güzel bir sistem yenilik iyidir, lakin buna alışmak gerekecek hayırlısı olsun. ;)

joker.lg

joker.lg

Üye
opera mini den baglanmiyor siteye???? Ama yazilim cok iyi bence

caglar b

caglar b

Üye
Tapatalk ile baglanamıyorum yönetici ile görüşün diyo

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
mini ile 45 saniyede foruma bağlandım :) onun dışında güzel

spy ghost

spy ghost

Üye
Hayırlı olsun yeni tasarımınız :)

MahsunCooL

MahsunCooL

Üye
cep telefonumdan uygulama indirmeye calistigimdaa "404 file not foint, nginks" uyarisi ile karsilasiyorim. Daha onceden boyle bidurum soz konusu degildi, ilgilenirseniz seviniriz, yeni temaniz hayirli olsun..
cep telefonumdan uygulama indirmeye calistigimdaa "404 file not foint, nginks" uyarisi ile karsilasiyorim. Daha onceden boyle bidurum soz konusu degildi, ilgilenirseniz seviniriz, yeni temaniz hayirli olsun..
s60v3 os9.3 (nokia e72) ... Kolay gelsin

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
s60v3 os9.3 (nokia e72) ... Kolay gelsin
Nerdeki uygulamayı indirmeye calisiyorsunuz link ve kaynak belirtin lütfen

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Nerdeki uygulamayı indirmeye calisiyorsunuz link ve kaynak belirtin lütfen
Sayın adminim 3 saattir maxicep'e girmeye çalışıyordum dns değiştirince düzeldi herkeste mi böyle benden mi kaynaklanıyordu bu problem acaba?

Bağlanmaya çalıştığım ve başarısız olduğum sırada dns adresi: (daha önceden bir sorun yaratmamıştı.)
208.67.220.220
208.67.222.222

Şuanki dns adresi:
8.8.8.8
8.8.4.4

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet sunucu IP lerimiz değişti ve DNS lerin güncellenmesi biraz zaman alacaktır.

• Beğen

Üst Alt