ne yapalım dostum ayağını göre uzat demişler![]()
artik yorgani degistirme zamanin gelmis.
o yorganı uzatsam bile android almamHmm yorganin ucundan ayaklarin gorunuyor broartik yorgani degistirme zamanin gelmis.
sitede gezerken bi suru bildirim geliyor alinti begeni filan sirf su bildirimler yzundn tapatalki biraktim tarayicidan giriyorum![]()
gider wp8 alırım oda önümüzdeki yaza
antipatik geliyor bana 
Tamam...kıymetli yöneticiler Birisi hayrına eski haline çevirsin şu siteyi..
;D ;D ;DTamam...
Yükleme başladı...
0....10....20....30....40....50....60....
Tema tekAndroidde masaüstü temasi nasıl seciliyo mobil versiyonunu begenmedim
Androidde masaüstü temasi nasıl seciliyo mobil versiyonunu begenmedim
Tapatalk ile baglanamıyorum yönetici ile görüşün diyo
s60v3 os9.3 (nokia e72) ... Kolay gelsincep telefonumdan uygulama indirmeye calistigimdaa "404 file not foint, nginks" uyarisi ile karsilasiyorim. Daha onceden boyle bidurum soz konusu degildi, ilgilenirseniz seviniriz, yeni temaniz hayirli olsun..
Nerdeki uygulamayı indirmeye calisiyorsunuz link ve kaynak belirtin lütfencep telefonumdan uygulama indirmeye calistigimdaa "404 file not foint, nginks" uyarisi ile karsilasiyorim. Daha onceden boyle bidurum soz konusu degildi, ilgilenirseniz seviniriz, yeni temaniz hayirli olsun..
s60v3 os9.3 (nokia e72) ... Kolay gelsin
Sayın adminim 3 saattir maxicep'e girmeye çalışıyordum dns değiştirince düzeldi herkeste mi böyle benden mi kaynaklanıyordu bu problem acaba?Nerdeki uygulamayı indirmeye calisiyorsunuz link ve kaynak belirtin lütfen
Cevabınız için teşekkürler sayın adminim.Evet sunucu IP lerimiz değişti ve DNS lerin güncellenmesi biraz zaman alacaktır.