Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
eskiler iyi:tebessüm: @FeLonieS

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Metin MF

Metin MF

Üye
opera miniden foruma ulaşamıyorum

Secret26

Secret26

Üye
Hayırlı olsun gerçekten iyi duruyor, vbulletin'den iyidir

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
iyi güzel olmuşta kullanımı biraz zor gibi açtığım konular beeğniler falan bulamıyom

ANIL

ANIL

Admin
iyi güzel olmuşta kullanımı biraz zor gibi açtığım konular beeğniler falan bulamıyom

Açtığınız konuların listesini profilinizde hakkında bölümünden görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

dead_game

Üye
Mobil sürümü aslında çok güzel olmuş neden beğenmediniz ki?
Hocam opera mobile kullanıyorum o eski hız yok . Eskisi gibi sayfa rahat rahat gezilmiyo. Yazılar çok büyümüş. Ben geceleri 10 dakkada tüm nokia s60 bölümünü gezerdim. 3 dakkada bir sayfayı anca yükleyip gezebildim.

Not: Birde rakamlar neden böyle saçma onu anlamadım yazı tipi ne acaba.

• Beğen
Tepkiler: arslanla
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam opera mobile kullanıyorum o eski hız yok . Eskisi gibi sayfa rahat rahat gezilmiyo. Yazılar çok büyümüş. Ben geceleri 10 dakkada tüm nokia s60 bölümünü gezerdim. 3 dakkada bir sayfayı anca yükleyip gezebildim.

Not: Birde rakamlar neden böyle saçma onu anlamadım yazı tipi ne acaba.
Hmm ben android kullanıcısı olduğum için tapatalk'tan bağlanıyorum mobilken. Yavaş yavaş düzelecektir hocam eksiklikler dert etmeyin.

время

время

Üye
Bide konu başlığı altında ki yazıların biraz belirgin yazabilir misiniz? Hangi konu nereye yazıldığı göremiyorum. :D :D

arslanla

arslanla

Üye
:birak: bu yazılımdan bi nane olmaz arkadaş sadece yüksek donanımlı tellerden rahatlıkla gezilebiliyor symbianda gezinemiyoruz maxicepten soğuttunuz milleti ya bu site düzelecek ya da kaybeden yine bu site olacak. Herkes kendini düşünüyor bizi düşünen yok...:off:

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44, dead_game ve asigsasi
delihikmet

delihikmet

Üye
Elinize sağlık güzel olmuş ama sayfa cevap aralıkları birbirine yakın gibi daha belirgin çizgiler ve hatlar olabilir gözü çok yoruyor benimki eleştiriden çok bir temenni başarılar arkadaşlar.

asigsasi

asigsasi

Üye
:birak: bu yazılımdan bi nane olmaz arkadaş sadece yüksek donanımlı tellerden rahatlıkla gezilebiliyor symbianda gezinemiyoruz maxicepten soğuttunuz milleti ya bu site düzelecek ya da kaybeden yine bu site olacak. Herkes kendini düşünüyor bizi düşünen yok...:off:
aynen kardeşim haklısın bu siteye ne kadar rötuş yaparlarsa yapsınlar v bluetin özgünlüğünü rahatlığını yapamaz lar.
site resmen sanki android üzerine modifiye edilmiş gibi çok boğucu olmuş
biz de yenilige karşı değiliz fakat mobile light durması gerekirdi.
Toplam 10 bin üyesi olan siteler de bile site için alternatif ler bulunuyor biz de ise neyse..!

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve arslanla
KayraBey

KayraBey

Üye
Android çok yaşa!!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, yaren_dede, Buğra ve 2 diğerleri
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Lg G2:dry: hani beraber note 2 alacaktık :D konuyu dağıtmayalım çalışmalar devam ediyor symbiancılar (ben dahil) sabır :polis:

• Beğen
Tepkiler: Dede
By_Casparov

By_Casparov

Üye
konuya girince kimler var başka görünmüyo?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
aynen kardeşim haklısın bu siteye ne kadar rötuş yaparlarsa yapsınlar v bluetin özgünlüğünü rahatlığını yapamaz lar.
site resmen sanki android üzerine modifiye edilmiş gibi çok boğucu olmuş
biz de yenilige karşı değiliz fakat mobile light durması gerekirdi.
Toplam 10 bin üyesi olan siteler de bile site için alternatif ler bulunuyor biz de ise neyse..!

Yanliz android içinde o yavaslik gecerli dostum ama opera ile girince. Ben dolphin ile giriyorum ve gayet akici yani android için birsey yapildigini sanmiyorum ama androidde o kadar çok uygulama secenegi varki sec begen al yani :D
Her türlü bir cikis yolu bulunuyor bence forumu bosverinde symbiandan kurtulup ozgurlugun tadini cikarin :)
Cihazi kullanirken internette gezmenin keyfini cikarin. Belkide bir uygulama ciktiginda ilk yukleyenlerin arasina bile girbilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: arslanla, asigsasi ve Dede
asigsasi

asigsasi

Üye
büyük konuşmak gibi olmasın da dostum android almam bu kadar her taraftan üstümüze gelen bi sitemi kullanmam özgürlük bumu yani symbian sistemi veya telefonları çöpe mi atalım :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
büyük konuşmak gibi olmasın da dostum android almam bu kadar her taraftan üstümüze gelen bi sitemi kullanmam özgürlük bumu yani symbian sistemi veya telefonları çöpe mi atalım :)

Valla herkesin paşa Gonlu bilir ama bizim gibi telefon manyaqlari icin android ekmek su gibi birsey yani ben symbiandan androide gecmis biri olarak bunu soyluyorsam bunu tecrube ile sabitleyip soyluyorum ama sen olaya yuzeysel bakiyorsun su anda ayrica cihazi cope atma ihtiyaci olan birine ver bro :D

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede, asigsasi ve 2 diğerleri
asigsasi

asigsasi

Üye
Valla herkesin paşa Gonlu bilir ama bizim gibi telefon manyaqlari icin android ekmek su gibi birsey yani ben symbiandan androide gecmis biri olarak bunu soyluyorsam bunu tecrube ile sabitleyip soyluyorum ama sen olaya yuzeysel bakiyorsun su anda ayrica cihazi cope atma ihtiyaci olan birine ver bro :D

ne yapalım dostum ayağını yorgana göre uzat demişler :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve yaren_dede

Üst Alt