Yeni smileyler de güzeldi ama tatlı duruyorlardı göze hoş geliyordu.eskiler iyi@FeLonieS

Aynenopera miniden foruma ulaşamıyorum
Sürüm 7, Operanın 4 sürümünde girilebiliyor ama o da sorunlu giriyor
rım:iyi güzel olmuşta kullanımı biraz zor gibi açtığım konular beeğniler falan bulamıyom
Hocam opera mobile kullanıyorum o eski hız yok . Eskisi gibi sayfa rahat rahat gezilmiyo. Yazılar çok büyümüş. Ben geceleri 10 dakkada tüm nokia s60 bölümünü gezerdim. 3 dakkada bir sayfayı anca yükleyip gezebildim.Mobil sürümü aslında çok güzel olmuş neden beğenmediniz ki?
Hmm ben android kullanıcısı olduğum için tapatalk'tan bağlanıyorum mobilken. Yavaş yavaş düzelecektir hocam eksiklikler dert etmeyin.Hocam opera mobile kullanıyorum o eski hız yok . Eskisi gibi sayfa rahat rahat gezilmiyo. Yazılar çok büyümüş. Ben geceleri 10 dakkada tüm nokia s60 bölümünü gezerdim. 3 dakkada bir sayfayı anca yükleyip gezebildim.
Not: Birde rakamlar neden böyle saçma onu anlamadım yazı tipi ne acaba.
aynen kardeşim haklısın bu siteye ne kadar rötuş yaparlarsa yapsınlar v bluetin özgünlüğünü rahatlığını yapamaz lar.bu yazılımdan bi nane olmaz arkadaş sadece yüksek donanımlı tellerden rahatlıkla gezilebiliyor symbianda gezinemiyoruz maxicepten soğuttunuz milleti ya bu site düzelecek ya da kaybeden yine bu site olacak. Herkes kendini düşünüyor bizi düşünen yok...
![]()
aynen kardeşim haklısın bu siteye ne kadar rötuş yaparlarsa yapsınlar v bluetin özgünlüğünü rahatlığını yapamaz lar.
site resmen sanki android üzerine modifiye edilmiş gibi çok boğucu olmuş
biz de yenilige karşı değiliz fakat mobile light durması gerekirdi.
Toplam 10 bin üyesi olan siteler de bile site için alternatif ler bulunuyor biz de ise neyse..!

büyük konuşmak gibi olmasın da dostum android almam bu kadar her taraftan üstümüze gelen bi sitemi kullanmam özgürlük bumu yani symbian sistemi veya telefonları çöpe mi atalım![]()

Valla herkesin paşa Gonlu bilir ama bizim gibi telefon manyaqlari icin android ekmek su gibi birsey yani ben symbiandan androide gecmis biri olarak bunu soyluyorsam bunu tecrube ile sabitleyip soyluyorum ama sen olaya yuzeysel bakiyorsun su anda ayrica cihazi cope atma ihtiyaci olan birine ver bro![]()