Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
Bu arada uzun zamandir ilk defa lumia900'den gireyim dedim hic kasma yok hatta lumia925'ten hizli. Noluyo diyecektim ki baktim reklamları da gostermiyormuş
Sağ bloklar, forum ana sayfası, forum liste sayfası ve konu sayfası seklinde ayrı ayrı yapılandırıldı her sayfada farklı ve yararlı içerikler görebileceksiniz.
Online kelimesi yerine aktif kelimesi kullanılamaz mı?
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Aktif kelimesi, çok mesaj yazmıs anlamında da değerlendirilebilir @Metalci Melek
HakanSeven12
Üye
Açık yazılabilir şuan aktif yazılabilir
HakanSeven12
Üye
Çevrimiçi de yazılabilir
ydgr4
Üye
ben önce kasmadan girebiliyordum şu anda öncekine göre çok kasiYor önceki daha sade ve güzeldi bunda alt konuları görmek için ekranda iki üç kere aşağı gidiyorum önceden kullanım çok daha rahattı. C6-01.
Abstract_Loco
Üye
Ben 2 gündür mobilden adım atamıyorum forumda ustalar bilginize ama ne yorum ne başka birşey yalan olmasın açacağı varsa bi sayfayı 2 3 dakikada açıyor ikinciyi denediğimde sayfa görüntülenemiyor diyor sonra.
bu mesajın bi kaç kere gittiğini veya verdiğiniz cevapları şu an pc den girdim de görebildim. Nefesim kesilmiş olmalı bence de 2 gündür ne girebiliyorum ne başka birşeye bakabiliyorum işte arkadaş.
paradox61
Üye
hayırlı olsun yenilikler inşallah güzellikleri de beraberinde getirir.
Bilgehan94
Üye
opera mobilde eski sisteme nazaran daha fazla kasyo
aygezegen
Üye
hayırlı olsun tüm maxicep ailesinehayırlı olsun tüm maxicep ailesinehayırlı olsun tüm maxicep ailesine
Mrdice
Üye
Eğer mevcut verilerimize zarar gelmediyse , bu yenilik bence de çok hoş olabilir
erdgnblt
Üye
Xenforo son zamanlar öne çıkan çok şahane bir yazılım. vBulletin'den tam entegre ile geçiş yapmanız bayağı uğraştırmıştır ama emeğinize sağlık
Türe
Üye
Ben hala profil müziğinde ısrarcıyım
ANIL
Admin
Ben gerek duymuyorum profil müziğine ama olursa hayır demem tabi.