Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Uyarı puanları da geri gelecek mi? :D
Oğuzhan seni şöyle kenara alalım biz :D
Sevgili admin Ozan bey yeni forum hatırına uyarı puanlarına af çıkarmış. Kendisine buradan teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
https://www.maxicep.com/forum/members/oguzhan.1577575/

4 tane varmış oğuzhan hiç yakıştıramadım :D profiline gir orda en sağda uyarılar var orda görünüyor
Yok ki. :D Bende niye gözükmüyor? :hmmm
Oğuzhan seni şöyle kenara alalım biz :D
Sevgili admin Ozan bey yeni forum hatırına uyarı puanlarına af çıkarmış. Kendisine buradan teşekkür ediyorum :)
Ben zaten o uyarı puanına itiraz etmiştim sanırım. Neyse artık uslu çocuğum ben uyarı falan almam. :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Var işte :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
İnsan alışınca daha güzel gözüküyor forum vallahi bravo

• Beğen
Tepkiler: Buğra
canersonmez94

canersonmez94

Üye
Çok iyi oldu birde şu kıdem isimlerini askerlerden çok bilimsel tarzda Prof. DR. Cerrahi asistan gibi gibi şeyler yada ne bileyim işte daha böyle bilimsel bir şey olsa çok iyi olurdu. Kıdemler de yenilik yapan kişiye bir teşekkürü borç bilirim.Ayrıca tema seçenekleri eklense iyi olur çok parlak ve beyaz olmuş gözümü alıyor en azından eski mavi tondaki arka fon olabilse iyi olurdu

• Beğen
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Çok iyi oldu birde şu kıdem isimlerini askerlerden çok bilimsel tarzda Prof. DR. Cerrahi asistan gibi gibi şeyler yada ne bileyim işte daha böyle bilimsel bir şey olsa çok iyi olurdu. Kıdemler de yenilik yapan kişiye bir teşekkürü borç bilirim.Ayrıca tema seçenekleri eklense iyi olur çok parlak ve beyaz olmuş gözümü alıyor en azından eski mavi tondaki arka fon olabilse iyi olurdu
Kıdemler iyi on mesaj onbaşı bin mesaj bin başı :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet mobilde ilk olarak yeni mesajlar yazıyordu şuan yeri değiştirildi izlenen konular çıkıyor böyle daha kullanışlı oldu mesaj takibi açısından teşekkürler Ozan abi.

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sağ Blok da Yeni Cevaplananlar kısmı bir üstteki bloğun aynısıymış o düzeltildi, yeni cevaplar geldi böylece ;)

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Buğra
KayraBey

KayraBey

Üye
Gece yarısı oldu çalışmalar durmadı... Teşekkürler Ozan...

• Beğen
Tepkiler: arslanla, asigsasi ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Yeni mesajlar kaç dakikada bir güncelleniyor? ahmet abinin attığı mesaj orada görünmüyor çünkü :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve asigsasi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sayfayı yenile gelir @Buğra Evet baya ilgileniliyor. İngilizce kısımlarda düzeltildi sayılır. Çoğu halloldu. @Dede

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Sayfayı yenile gelir @Buğra Evet baya ilgileniliyor. İngilizce kısımlarda düzeltildi sayılır. Çoğu halloldu. @Dede
Hayır gelmiyor denedim :) 3-4dk yada daha fazla sürüyor herhalde

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sağ bloklar, forum ana sayfası, forum liste sayfası ve konu sayfası seklinde ayrı ayrı yapılandırıldı her sayfada farklı ve yararlı içerikler görebileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede, Buğra ve 2 diğerleri
ANIL

ANIL

Admin
Sağ bloklar, forum ana sayfası, forum liste sayfası ve konu sayfası seklinde ayrı ayrı yapılandırıldı her sayfada farklı ve yararlı içerikler görebileceksiniz.

Çok iyi olmuş abi teşekkürler, kolay gelsin.

• Beğen

Üst Alt