sadece mobil sürüm için konuşuyorum abi mobil light ta yoktu eskiden en azından denesek bi hıza ne kadar katkısı var diyeAzaltılacak ancak reklamların kalkması gibi bir ihtimal sadece maxicep de degil, bu mecrada yayın yapmak zorunda olan ve giderleri olan tüm websitelerinde bulunmamaktadır.
Bak smiley listesinin yanında hemen resim butonu var oraya tıklayıp url'yi yapıştır tamamdır.Buraya nasıl resim ekleyebilirim?
Bak smiley listesinin yanında hemen resim butonu var oraya tıklayıp url'yi yapıştır tamamdır.
Avatar yükle sende o zaman bence OğuzhanKonular ve mesajlar sonunda geri gelmiş.![]()

İyi fikir.Avatar yükle sende o zaman bence Oğuzhan![]()

Benim mesajlar sabah vardi :hmm yanliz sitede binbasiyim tapatalkta cavus ve mesaj sayisi ayni;DEvet mesajlar geldi. Beğeniler de yakın zamanda gelecektir.
Aynen bende uzun bi konuyu sorunsuz actim ama iphone 5s ve 5c ile alakali bide 7 kere duzenlememe ragmen sorun cikmadi;DKonu açımlarda onaya gitme olayı yok şu anda sanırım. Az önce bir konuyu hemen açabildim.![]()
Duysun duysun.Metin duymasın bunları![]()
Avatar koyarken eskisi gibi sitenin otomatik boyutlandırma yapması sağlanabilir mi?