aynen sorun düzeldi ama site hala yavaşOpera Mini stabil sorun düzeldi sanırımDenemek için telefon buldum
Arkadaşımın C6-01'inden gönderildi.
Bende tarayici degistirdim miui rom stock tarayici ile giriyorum ve mobil surum cok hizli stabil hic yavaslik yok cok daha iyi

mobil sitedeki reklamların kalkıp kalkmayacağı hakkında kesin bir bilgi söylenmedi abi?
Evet biraz yavaşlık mevcutaynen sorun düzeldi ama site hala yavaş
düzeleceğini umut ediyoruzEvet biraz yavaşlık mevcut
Inşallahdüzeleceğini umut ediyoruz
Azaltılacak ancak reklamların kalkması gibi bir ihtimal sadece maxicep de degil, bu mecrada yayın yapmak zorunda olan ve giderleri olan tüm websitelerinde bulunmamaktadır.mobil sitedeki reklamların kalkıp kalkmayacağı hakkında kesin bir bilgi söylenmedi abi?
Opera minide javascript yokkijavascriptler açık mı ? kapalı olan ney var opera da bunu yaparken ?

standart opera mini. ekstra olarak ayarlarını karıştırmadım.javascriptler açık mı ? kapalı olan ney var opera da bunu yaparken ?

Ben giriş yaptım eğer olmuyorsa yeni sekmede aç yap giriyorstandart opera mini. ekstra olarak ayarlarını karıştırmadım.
şimdi seçeneklerine baktım java ayarı falan yok![]()
Hem java ayarın yok Hasan hem foruma girmeye çalışıyorsunstandart opera mini. ekstra olarak ayarlarını karıştırmadım.
şimdi seçeneklerine baktım java ayarı falan yok![]()

girdim abi girdimHem java ayarın yok Hasan hem foruma girmeye çalışıyorsun![]()