Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Telefon modeli,gsm,rütbeler,eklenecek midir?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Rütbeler eklendi.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, umitgul18, ŞenolTÜRK ve 1 kişi daha
x-scarface

x-scarface

Üye
default denilen şey xen kurulumu ile gelen temadır zamanla responsive tema eklenecektir.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Joker
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Son açılan konular bölümü olmalı görüşündeyim.En azından bu yapılmalı.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Symbianize

Symbianize

Üye
Ya o değilde herkes m.maxicep olsun diyorda bu ayrı bir script eski (vbulletin) ayrı bi script yani hepsinin çeşit çeşit eklentileri vesairesi var o yüzden teknik olarak dediğiniz zor çok zor belkide imkansız yani yapılır fakat tam verim alınırmı bilemem

umitgul18

umitgul18

Üye
Ozan adminim eklenti boyutu aktiflik süresine göre artsa güzel olur. Bir de ben opera mobile kullanıyorum çoğu kişi hızlı diyor ama ben de site kasıyor. Bir çözümü var mı ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
yeni temayı mobile light tan çok daha görsel ve kullanışlı buldum birçok artısı var light a göre örneğin beğen bütonu, üye avatarları, kimin hangi rütbede olduğunun görünmesi, renklilik canlılık. Değişim çok iyi olmuş ve tekrar light ın gelmesini hiç istemem.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Ozan
OnurErtas

OnurErtas

Üye
Kesinlikle çok iyi biraz kullanınca eskisinden çok daha güzel geliyor. Ben alıştım bile şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede ve Ozan
x-scarface

x-scarface

Üye
@Ozan Quote me eklentisini de atarmısınız :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Güzel ya hakikaten. :) Ama ben ilk üye olduğumdaki temanın vs asaletini hiçbir güncelleme yakalayamayacak sanırım.

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Aynen bende çok alıştım şuan

• Beğen
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Zamanı gelmişti. Eskiye göre kat be kat iyi olmuş. Açıkçası forumda dolaşırken insanın içi açılıyor artık. Elinize sağlık; iyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede ve 10eylül

10eylül

Üye
@Ozan teşekkürler

x-scarface

x-scarface

Üye
Hele de bi İPB var ki siz onu görseniz :D

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Ya çok hızlı şaka yapmıyorum dehşet hızlanmış mobile lighttan daha fazla veri harcamasına ragmen daha hızlı bütün tasarım önbellekte kayıtlı tutuldugu için forumda gezerken çok hızlı hissediyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Dede

Üst Alt