Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
aynen dostum bu bir kez daha söylüyorum kesinlikle m.maxicep.com yerine gelebilir mobile light ve pc görünümü tekrar aktif olmalıdır

Yazılım değişmiş ise geri dönüşü var mıdır bilemiyorum.Ama eski haline dönmeli bence.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Uhops

Uhops

Üye
Ben baya beğendim.
- Smiley eklenmeli
-Tüm ayarlar yapıldıktan sonra kullanma kılavuzu konusu açılmalı.
-Ve İnşallah S40 işletim sisteml telefonlarda sorun çıkarmaz :)

Uhops

Uhops

Üye
Ha bide ne beyük sorun önceden ardarda iki mesaj atınca eklendi yazıyordu artık 2. mesaj yeni mesaj olarak saylıyor ve bilgilerimizdeki mesaj sayısı artıyor böyle oluncada mesaj kasıyor gibi hissediyorum.

Umut

Umut

Üye
Abone olduğumuz konular görünüyor, fakat forumlar görünmüyor.

umitgul18

umitgul18

Üye
Herkese eklenti verilmiş ben de limit 19,5 birisi 3 yazmış diye gördüm galiba. Herkesde farklı mı ? Aktiflik süresine göre mi veriliyor yoksa :hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
xende moderatör panelinin olmaması tek eksiklik bence onun haricinde gayet kullanışlı :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Ozan admin,ben uzun yıllardır var olan forumların görünümlerini bu kadar ani olarak değiştirmesi taraftarı değilim.Sonuçta büyük bir sitenin forumunun üyeleriyiz.Hoşuna giden kadar,gitmeyen de var.Tabi her şey sizin elinizde.Bizimkiler sadece bir görüş,bir eleştiridir.Ama geriye dönüş varsa kesinlikle dönülmelidir.

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
  • Beğen
Tepkiler: umitgul18
umitgul18

umitgul18

Üye
Ozan admin,ben uzun yıllardır var olan forumların görünümlerini bu kadar ani olarak değiştirmesi taraftarı değilim.Sonuçta büyük bir sitenin forumunun üyeleriyiz.Hoşuna giden kadar,gitmeyen de var.Tabi her şey sizin elinizde.Bizimkiler sadece bir görüş,bir eleştiridir.Ama geriye dönüş varsa kesinlikle dönülmelidir.
Çoğu kişi memnun geri dönülmez bu saatten sonra ama m.maxicep yerine gelseydi diye düşünmeye başladım. Çünkü light sürüme alışanlar var yeni sitede sıkıntı çekebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Şunu da eklemek isterim;şu anki görünümün default olduğunu söylemiş sayın Ozan admin.Eğer eski görünüm gelecekse o ayrı bir konu.Neyse en güzel ve temiz olanı,beklemek...İyi çalışmalar.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu an görünümden çok işlev ve hızı düşünüyoruz tabiki ve o da kesinlikle eskide değil bunu söyleyebilirim ...

• Beğen
Tepkiler: arslanla
asigsasi

asigsasi

Üye
ne kadar isyan etsek de bu şekilde kalır

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK

Emre

Üye
Hayırlı uğurlu olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
abi şu temayı biran önce değiştirir misiniz ya biz daha iyilrini hak ediyoruz .

Ayrıca rütbemi isterim :ehe

• Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
Rütbem gelmiş :)

• Beğen
superuser.

superuser.

Üye