Dumbledore
Üye
aynen dostum bu bir kez daha söylüyorum kesinlikle m.maxicep.com yerine gelebilir mobile light ve pc görünümü tekrar aktif olmalıdır
Yazılım değişmiş ise geri dönüşü var mıdır bilemiyorum.Ama eski haline dönmeli bence.
aynen dostum bu bir kez daha söylüyorum kesinlikle m.maxicep.com yerine gelebilir mobile light ve pc görünümü tekrar aktif olmalıdır
Bendede aynı 19.5 mbHerkese eklenti verilmiş ben de limit 19,5 birisi 3 yazmış diye gördüm galiba. Herkesde farklı mı ? Aktiflik süresine göre mi veriliyor yoksa![]()
Çoğu kişi memnun geri dönülmez bu saatten sonra ama m.maxicep yerine gelseydi diye düşünmeye başladım. Çünkü light sürüme alışanlar var yeni sitede sıkıntı çekebilirler.Ozan admin,ben uzun yıllardır var olan forumların görünümlerini bu kadar ani olarak değiştirmesi taraftarı değilim.Sonuçta büyük bir sitenin forumunun üyeleriyiz.Hoşuna giden kadar,gitmeyen de var.Tabi her şey sizin elinizde.Bizimkiler sadece bir görüş,bir eleştiridir.Ama geriye dönüş varsa kesinlikle dönülmelidir.
Adminim bu limit aktifliğe göre artsa çok iyi olur diye düşünüyorum.Bendede aynı 19.5 mb
ne kadar isyan etsek de bu şekilde kalırOzan admin,ben uzun yıllardır var olan forumların görünümlerini bu kadar ani olarak değiştirmesi taraftarı değilim.Sonuçta büyük bir sitenin forumunun üyeleriyiz.Hoşuna giden kadar,gitmeyen de var.Tabi her şey sizin elinizde.Bizimkiler sadece bir görüş,bir eleştiridir.Ama geriye dönüş varsa kesinlikle dönülmelidir.
ne kadar isyan etsek de bu şekilde kalır
moderatör olarak senin bu düşencen beni sevindirdiabi şu temayı biran önce değiştirir misiniz ya biz daha iyilrini hak ediyoruz .
Ayrıca rütbemi isterim![]()