Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Superfan

Superfan

Üye
Ödül puanı?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi ve OttomaN TigeR
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Anket yapılması görüşündeyim en azından.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Türe

Türe

Üye
Profil resmim silinmiş sanırım.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Kolay gelsin Ozan admin

asigsasi

asigsasi

Üye
Görunuyor iste o alana tikladiginizda mesaj yaziyor olmaniz lazim ?
o gördüğün opera tarayıcısı değil telefonun kendi tarayıcısı ki symbian da en stabil çalışan tarayıcı opera

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Sayın Ozan admin,site şimdi kesinlikle böyle mi olacak ? Geriye dönme imkanımız yok mudur ?

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Benim kullanici adında turkce karekter var sıkıntı olurmu

Türe

Türe

Üye
Tapatalk entegrasyonu ne zamana hazır olur ?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
  • Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hepimize hayırlı olsun, bir sorum olacak ben mi göremedim bilmiyorum ama açtığım tüm konular ve yazdığım tüm cevapları göremiyorum. Nereden bakabilirim bunlara abonelikler falan :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hepimize hayırlı olsun, bir sorum olacak ben mi göremedim bilmiyorum ama açtığım tüm konular ve yazdığım tüm cevapları göremiyorum. Nereden bakabilirim bunlara abonelikler falan :D

Zamanla düzeleceği söyleniyor.Sabah tekrar dene.

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşım,inan hiç iyi gelmedi gözüme.Yeni girdim siteye şoke oldum ya ne olmuş diye.

Edit:Eski site taraftarıyım.
aynen dostum bu bir kez daha söylüyorum kesinlikle m.maxicep.com yerine gelebilir mobile light ve pc görünümü tekrar aktif olmalıdır

umitgul18

umitgul18

Üye
Herkese eklenti verilmiş ben de limit 19,5 birisi 3 yazmış diye gördüm galiba. Herkesde farklı mı ? Aktiflik süresine göre mi veriliyor yoksa :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
izlenen konular yazan yere tıkla çıkıyor.

Üst Alt