Görunuyor iste o alana tikladiginizda mesaj yaziyor olmaniz lazim ?opera mobil ile mesaj editörü gözükmüyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o gördüğün opera tarayıcısı değil telefonun kendi tarayıcısı ki symbian da en stabil çalışan tarayıcı operaGörunuyor iste o alana tikladiginizda mesaj yaziyor olmaniz lazim ?
Evet sizin profiller TR karakterli oldugundan zor kurtardık, avatarı tekrar yükleyin lütfenProfil resmim silinmiş sanırım.

TesekkurlerKolay gelsin Ozan admin
yazdığımız mesajı düzenleyemiyoruz.Görunuyor iste o alana tikladiginizda mesaj yaziyor olmaniz lazim ?
Evet sizin profiller TR karakterli oldugundan zor kurtardık, avatarı tekrar yükleyin lütfen
Tesekkurler

hele şükür benimle aynı fikirde olan bir kişi dahaSayın Ozan admin,site şimdi kesinlikle böyle mi olacak ? Geriye dönme imkanımız yok mudur ?

hele şükür benimle aynı fikirde olan bir kişi daha![]()
aynen her şey hakkında ayrıntılı bilgi gözüküyormuşTelefonun ekranını yan çevirince imza gözüküyor .
Hepimize hayırlı olsun, bir sorum olacak ben mi göremedim bilmiyorum ama açtığım tüm konular ve yazdığım tüm cevapları göremiyorum. Nereden bakabilirim bunlara abonelikler falan![]()
aynen dostum bu bir kez daha söylüyorum kesinlikle m.maxicep.com yerine gelebilir mobile light ve pc görünümü tekrar aktif olmalıdırArkadaşım,inan hiç iyi gelmedi gözüme.Yeni girdim siteye şoke oldum ya ne olmuş diye.
Edit:Eski site taraftarıyım.
Hepimize hayırlı olsun, bir sorum olacak ben mi göremedim bilmiyorum ama açtığım tüm konular ve yazdığım tüm cevapları göremiyorum. Nereden bakabilirim bunlara abonelikler falan![]()
izlenen konular yazan yere tıkla çıkıyor.Hepimize hayırlı olsun, bir sorum olacak ben mi göremedim bilmiyorum ama açtığım tüm konular ve yazdığım tüm cevapları göremiyorum. Nereden bakabilirim bunlara abonelikler falan![]()