Polymath Üye Birde bin kusur mesaj atmisim yeni uye olarak gozukuyorr)buda bi sorun mu yoksa sifirlanacak mi?
achambo Üye ehe candır geri isterik beni takan yok herhalde aralar çok geniş bir de orj. Tarayıcıdan girince achambonun yanında bildirimler çıkıyo opera mini de çıkmıyo operada da çıkması için bişey yapabilirmiyim
ehe candır geri isterik beni takan yok herhalde aralar çok geniş bir de orj. Tarayıcıdan girince achambonun yanında bildirimler çıkıyo opera mini de çıkmıyo operada da çıkması için bişey yapabilirmiyim
KayraBey Üye Polymath' Alıntı: Birde bin kusur mesaj atmisim yeni uye olarak gozukuyorr)buda bi sorun mu yoksa sifirlanacak mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır... Herşey eskisi gibi olacak.
Polymath' Alıntı: Birde bin kusur mesaj atmisim yeni uye olarak gozukuyorr)buda bi sorun mu yoksa sifirlanacak mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır... Herşey eskisi gibi olacak.
OttomaN TigeR Üye Dede' Alıntı: Evet dosya seçiyorsun ama yükle yok kapat var ops: Genişletmek için tıkla ... Ben buradan ilerisine geçemedim
Dede' Alıntı: Evet dosya seçiyorsun ama yükle yok kapat var ops: Genişletmek için tıkla ... Ben buradan ilerisine geçemedim
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben buradan ilerisine geçemedim Genişletmek için tıkla ... Bende böyle değil Gözat var sol da...
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben buradan ilerisine geçemedim Genişletmek için tıkla ... Bende böyle değil Gözat var sol da...
Polymath Üye Tabletten girdim suanda.. Symbianda bir konuya gireyim dedim. Girdim fakat direk cevap atacagim bolme geliyot konuyu acanin yazisi gozükmüyorr..
Tabletten girdim suanda.. Symbianda bir konuya gireyim dedim. Girdim fakat direk cevap atacagim bolme geliyot konuyu acanin yazisi gozükmüyorr..
KayraBey Üye Buda başka bir deneme... Baklaım olacak mı?... Oluyor... Sağ üst köşede yükleme ibaresi var... Tabi ben pc'den giriyorum şu an tertip... Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Buda başka bir deneme... Baklaım olacak mı?... Oluyor... Sağ üst köşede yükleme ibaresi var... Tabi ben pc'den giriyorum şu an tertip...
OttomaN TigeR Üye Dede' Alıntı: Bende böyle değil Gözat var sol da... Genişletmek için tıkla ... Windows Phone farkı sanırım
Dede' Alıntı: Bende böyle değil Gözat var sol da... Genişletmek için tıkla ... Windows Phone farkı sanırım
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Windows Phone farkı sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet kalite kokusu buralara kadar geldi
OttomaN TigeR' Alıntı: Windows Phone farkı sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet kalite kokusu buralara kadar geldi
Symbianize Üye Herkes 3MB dosya yüklese üstüne sayfayı 4-5 kere yenilese trafiği çökertiriz ha gayret
Mad EagLe Üye Dede' Alıntı: Bu arada eklenti yetkisi herkeste var mı? Genişletmek için tıkla ... Görünen o abi
Symbianize Üye Aynen bol bol eklenti yükleyin ilerde eklenti yetkim vardı diye çocuklarınıza hava atarsınız