Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
1. Safari de aynı sorun oluyor mu sadece chrome mu ?iOS Chrome da Gereksiz ve Deneme Mesajları bölümünde Yeni Konu açmaya tıklıyorum ama 3 oldu sürekli Chrome kapanıyor yeniden açınca siteden çıkış yapmış oluyor ve mobil sürüm açılıyor?
Diğer konularda da denedim yine aynı. Chrome kapanıyor açınca çıkış yapmış oluyor ve mobil sürüm açılıyor.
1. Safari de olmuyor.1. Safari de aynı sorun oluyor mu sadece chrome mu ?
2. Chrome güncellemesi olmadıgına emin misiniz? Yakın zamanda güncellenmisti
3. Sadece Gereksiz mesajlar bölümünde yeni konu dediginizde mi oluyor ?
4. Sadece Mobil sitede mi oluyor? Masaüstü görünüme geçin orada tıklayın aynı durum oluyor mu
Bu sorulara vereceğiniz cevaplarla yardımcı olmaya calisacagim
Neyi deneyeceğim kardeşim buyur yapalımCihaza dfu modda ipsw attım belki cihaz sorunludur diye yine aynı sorun var. Tek bende mi bu ya? iPad'i olan başkası deneyebilir mi?
google chrome a gireceksin abiNeyi deneyeceğim kardeşim buyur yapalım
Chrome da Maxicep masaüstü siteden yeni konu açmayı deneyince Chrome kapanıyor kendi kendine dener misiniz yeni konu açmayı acaba? Herhangi bir bölümde fark etmez.Neyi deneyeceğim kardeşim buyur yapalım
Bende yine denedim sorun bende.Denedim sonuç
Omg 90 chrome test
Siftahı Atılay dan Bereketi Allah tanSiftahı sende yaptımcihaz henüz elime ulaştı ayar yapıyordum, burdan şu kadarını söyleyim çok hızlı işlem yapıyorum .
Evet site kullanımı çok hızlıSiftahı sende yaptımcihaz henüz elime ulaştı ayar yapıyordum, burdan şu kadarını söyleyim çok hızlı işlem yapıyorum .
Sait abinin arkadaşı denemiş aynı versiyon (7.0.4) onda sorun yokmuşiPad leriniz arasında version farklılıkları oldugunu düşünüyorum yazılımsal veya donanımsal
Hepinizde iOS 7 mi kurulu ipad de ve ipad air mi ipad 4.nesil mi vs vs. birşeyde sorun var ama çok garip.
2.nesil iPad 7.0.4 kuruluiPad leriniz arasında version farklılıkları oldugunu düşünüyorum yazılımsal veya donanımsal
Hepinizde iOS 7 mi kurulu ipad de ve ipad air mi ipad 4.nesil mi vs vs. birşeyde sorun var ama çok garip.
Cevap yazarken editör bu sekilde mi ?
Konuşma yaparken simgeler görünmüyor.
Bilemiyorum, 2 gündür böyle.Cevap yazarken editör bu sekilde mi ?
Yeni oluştu galiba bu sorun ancak sizden baska kimsenin sikayeti olmadı yani sizin tarafta birşey olabilir
Konuşma yaparken simgeler görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?