Asha 303'de Opera mini'de çok önemli bi sorun yok ama en üst kısım ekrana sığmamış 4 tane bildirimim var okuyamiyorum tıkladığımda hesabım açılıyor. Belki telefon 2.6'' olduğundandır. En üste Bildirimler, Antiokul, gelen kutusu, üyeler linkleri yok kısaca. Fakat 4 tane bildirim olduğu gözüküyor.
Zamanla alışacağız tabiki bunada, nede olsa birden bire "yavrusu elinden alınmış"a döndük .p
yeni cevaplar geç gözüküyor sağda, belki pek önemli değil şimdilik ama malum bizim gibi anasayfada duran (forum anasayfasında) için cevaplardan takip etmek'te güzel hani
Konu icerisinde mesaj sayisi 15 e dusuruldu, forun icerisinde konu sayisi da ayni sekilde 15 oldu. Ayrica basliklarin cümle durumu seklinde otomatik bicimlenmesi saglandi boylece tamami ufak yada tamami buyuk harflerle acilan konular gormeyeceksiniz
Konu icerisinde mesaj sayisi 15 e dusuruldu, forun icerisinde konu sayisi da ayni sekilde 15 oldu. Ayrica basliklarin cümle durumu seklinde otomatik bicimlenmesi saglandi boylece tamami ufak yada tamami buyuk harflerle acilan konular gormeyeceksiniz
Başka bi yerden alıntı - 11.03.2012
/// XenForo aslında yeni bir script değil 2 yıllık bir geçmişi var yapımcısı zaten Vbulletin programcılarından Kier vbulletin'den ayrılarak kendi forumu olan Xenforo'yu yaptı. ///
Xenforo'ya geçmeniz bence gayet iyi olmuş.Yenilik her zaman iyidir.
Bildiğim kadarı ile xenforo vbulletin'den ayrılan iki koder tarafından iki yıl önce kuruldu.Kier ve Mike adları.Özellikle kier benim aklım da yer edinmişti.Zira vbulletin.org'u takip ettiğim zamanlar da 2006 yılın da evlendiğini haberini yapmıştı forum da. : )
Biraz zaman sonra hayli gelişeceğini düşünüyorum,bu sistemin.