Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

asigsasi

Üye
bu normal mi telefonu yan çevirdiğim zaman mesaj sayısı imza felan gözüküyor normal düz çevirince hiçbiri gözükmüyor

Tepkiler: arslanla

arslanla

Üye
opera mobil mi bu?

Tepkiler: asigsasi

Strange

Üye
Hayırlı olsun ama vBulletin gibi profesyonel bi sistemden geçiş ilginç bir seçim olmuş. Asp Playground olsaydı keşke.

asigsasi

Üye
boş mesajı alıntı yapmışsın kayahan

Tepkiler: arslanla ve Kayahan14
Hocam herşey iyide tema çok karışık geldi gözüme

asigsasi

Üye
eklenti bölümüne wgz eklenebilir mi ?

ali.clay

Üye
Biraz değişik gelebilir ama bi şey sinir bozucu. Mobilden giriyorum. Seri olarak konulara giremiyorum mesela android rom > samsng and.rom > ve konu. Bunun gibi seri 2 3 hareket yapmak istediğimde sayfa bi yukarı bi aşşa gidip geliyor. Bu düzeltilebilirmi acaba ?

smrlss

Üye
eskisinden kat kat iyi buldum şu halini bile ellerinize sağlık

Tepkiler: Buğra
symbian'da mobil çok sıkıntılı hem de çok fazla.. Maxicep'ten soğudum diyebilirim. Ama bilgisayarda olunca iş başka, görsellik şahane olmuş, ama bence hiç geçilmemeliydi vBulletin'den...

Tepkiler: arslanla
win8.1 blue de yorum yazma aktif değil. Mobil fena kasıyor...

mkyb

Üye
Symbian kullananlara yönetim gizli mesaj veriyor artık bırakın Symbian'ı diye.

Tepkiler: Buğra

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar sorunu tam olarak tekrar belirtir misiniz? Opera mini tarayicisi kasıyor ve sadece nokia telefonlarda degil mi ? Cihaz modeli ile ornek verirseniz, gerekirse ayni cihazdan alip denemeler ve optimizasyon isine girecegim..

Tepkiler: arslanla, Dede ve Buğra
C6–01 sayfa kimi zaman yüklenmiyor ya da sayfa yüklenip açılıyor ama hala kotadan yiyor çubuk doluyor ama dönmeye devam ediyor bazen çok hızlı bazen çok yavaş yüklüyor abi bir dengesizlik var. Zaten sistem olarak aynı herhangi bir sybian 3 işletim sistemli cihazla deneyebilirsin n8 olur, c7 olur . 603, 700, 701, 808 bunlar 2. nesil symbian 3'ler işlemcisi tarayıcıları falan daha hızlı ancak onlarda da bu sorun var. Ayrıca onlar fp1 ve fp2 gibi daha yeni sürümleri kullanıyorlar ama symbianda genel anlamda sıkıntı var.

Tepkiler: arslanla, Dede ve asigsasi