Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil görünümde, konuyu baslatan ve son mesaj tarihi görünüyordu

Artık Son Mesajı yazan kısmı da eklendi istekleriniz üzerine

Tepkiler: 0MG90, arslanla, Oğuzhan ve 1 kişi daha
arkadaşlar diğer temeya geçebilrimiyiz yani 2 temada kalsın isteyen onu isteyen bunu seçsin olmazmı

Tepkiler: asigsasi

FeLonieS

Üye

Adminim konuyu görüntüleyen kişileri de eklemek mümkün mü acaba?

Birde mesela android rom bölümünün samsung kısmında konu açarken S3 mini veya S4 diye seçenekler seçiyorduk bu yazılar koyu renkli şekilde oluyordu ve telefon modelini belirtmek kolay oluyordu bunlar tekrar eklenebilir mi acaba?

Uhops

Üye
Hazır düzenlemeler devam ederken anabaşlıklara özel okundu olarak işaretle butonu koyabilme mümkünatınız varmı acaba?
Ve bide Xenforo nasıl okunuyor?

Türe

Üye
Siyah şerit olmamış. O ne yahu öyle yarım çizgi

Yönetici tarafından düzenlendi:

asigsasi

Üye
beğen butonu opera mobil ile işlemez oldu konulara cevap yazamıyorum şikayet edemiyorum

Adminim Keşke Hani Moderatörlerin İsminin Altında "Yönetici" Yazıyorya Bizim Onun Gibi Fakat Rütbemizin İsmi Yazsa "Yüzbaşı,TuğGeneral" Gibi. Güzel olurdu

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
Adminim Keşke Hani Moderatörlerin İsminin Altında "Yönetici" Yazıyorya Bizim Onun Gibi Fakat Rütbemizin İsmi Yazsa "Yüzbaşı,TuğGeneral" Gibi. Güzel olurdu
daha tema vs işleri yapılmadı denebilir zamanla onlarda düzenlenecektir

Tepkiler: asigsasi

achambo

Üye
mobil hiç girmiyo pc giriyo bende

Tepkiler: asigsasi ve Buğra
konudaki tablo eklentisi kaldırıldı mı?

Yeni yaziliminiz oldukca guzel ve kullanışlı umarim bir kac eksikliklerde giderilir

marist

Üye
gerçekten çok hoş ve güzel olmuş. İlk girdiğimde ne oluyor lan başka siteyemi girdim dedim. Ellerinize sağlık.