Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

phasan

Üye
Evet cok sıkıntı

Tepkiler: asigsasi ve -Akıncı

KcygtYsn

Üye
Onu demek istemdim sen anroid kullananlar Tapatalk kullansın dedin ya o da android de sorun yok zaten normal giriliyo Tapatalk a gerek yok demek istedi

Tepkiler: phasan ve Buğra

Akıncı

Üye
daha önceden tarafımdan ya da yöneticiler tarafından konulara eklenmiş eklentiler gelecek mi ?
bazı yöneticiler aramızdan ayrıldı mı yoksa siteye girmedikleri için yöneticeler listesinde gözükmüyor ?

Tepkiler: Buğra ve phasan
onu bilmem ama ve pankartları işe yarıyordu ben onların geri gelmesini istiyorum

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
daha önceden tarafımdan ya da yöneticiler tarafından konulara eklenmiş eklentiler gelecek mi ?
bazı yöneticiler aramızdan ayrıldı mı yoksa siteye girmedikleri için yöneticeler listesinde gözükmüyor ?
Ayarları yapılıyor ..

eklentilerde sorun olmaması gerek, görünmeyen eklenti mi var @-Akıncı

Tepkiler: -Akıncı

phasan

Üye
Mobil reklamlar sılınmeli tabı pc reklamları demıyorum

Tepkiler: Dexter Morgan
Yenilik her zaman iyidir.Biraz sade olmuş sanki.Hayırlı olsun emeğinize sağlık.

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
Sag tarafta staff online yazan kisim online yoneticileri gosteriyor o an online olanlari

Tepkiler: -Akıncı

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu ve Mesaj ARAMA ları tamamen düzelmiş olmalı, konu listenizi vs. görebiliyor olmalısınız. Ayrıca arama sağlıklı çalışıyor olmalı test edebilirsiniz.

Aynı sekilde yeni konu açarken "benzer konu önerileri" de calisiyor olmalı

Tepkiler: arslanla, -Akıncı ve ANIL

phasan

Üye
Mobil ligthe surum gelebılır mı

hadena

Üye
hayırlı olsun gayet şık olmuş..

Tepkiler: Buğra