Öncelikle hayırlı olsun. Forum yazılımlarından pek anlamam ama vbulletinden üst seviyede bir yazılım olduğu ilk bakışta belli olabiliyor. Üyelerin vbulletinde istedikleri birçok özellik bulunmakta. En basiti sen mesaj yazarken biri mesaj yazarsa yorum kısmının üstünde teni mesaj olduğunu göstermekte ve o linke tıkladığımızda sayfa yenilenmeden online olarak yeni yorumları görebilmekteyiz. Değişiklikleri kaydetme ve çeşitli ayarlarda online olarak sayfa yenilenmeden yapılmakta. Sadece bu bile yeni sistemin güzel ve gelişmiş bir sistem olduğunu açıklıyor.
Sistem şuan çok yeni ve tasarım vs gibi konularda birçok şikayet olabilir. Nedeni ise göz alışkanlığı. Bizim gözümün eski maxicepe alıştığı için bu biraz garip geliyor ama ben şimdiden alıştım. Yeni sistem tekrar hayırlı olsun. Bir an önce yeni tasarımada geçme dileğiyle. Başarılar..
Ozan adminim opera mobilden giriyorum acaip yavaş opera mini nextden giriyorum çok hızlı ama opera next, opera mobildeki site görünümünü veremiyor kötü duruyor. (Telefon Nokia 500) Bu konu hakkında düzeltmeler yapabilir misiniz ? Ben opera mobilden hızlıca siteye erişmek istiyorum off.