Yeni Droid akıllı telefonlar 27 Ekim’de geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Yeni Droid akıllı telefonlar 27 Ekim’de geliyor
Motorola ve Verizon Wireless, bu ay sonunda düzenleyecekleri etkinlikle yeni cihazlarını gün yüzüne çıkartacaklar.

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden bir tanesi olan Motorola, dünya genelinde sunduğu Moto modelleri ile adından söz ettirirken, Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük cep telefonu operatörlerinden Verizon Wireless üzerinden de Droid çatısı altında modellerle karşımıza gelmekte.



Lenovo tarafından bir süre önce satın alınan firma, faaliyetlerini ise aynı şekilde sürdürmeye devam ederken, çok yakında da bazı yeni Droid modellerini sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında Moto X Style, Moto X Play ve ve Moto G (2015) modellerini duyuran firmanın bazı Droid modelleri ise bu ay sonunda gün yüzüne çıkacak.

Motorola ve Verizon Wireless, bu ayın sonunda, 27 Ekim tarihinde ortak bir etkinlik düzenleyecekler. Basın davetiyesi de gönderen firmaların bu davetiyelerin üzerinde “We unveil the newest DROIDS” şeklinde cümle yer alırken, bu da bir den fazla Droid modellinin gün yüzüne çıkacağını gösteriyor.

Motorola’nın bu yeni etkinlikte duyuracağı modellerden bir tanesi büyük ihtimalle Droid Maxx 2 olacak. Bu akıllı telefon genel olarak Moto X Play ile aynı cihaz olurken, ABD’de Droid Mass 2 olarak sunulacak.

Diğer taraftan bir süredir de firmanın yeni üst seviye modellerinden bir tanesi Moto X Force adı ile ilerleyen dönemde duyurulacağı yönünde bilgiler gelirken, bu cihazın da ABD’de Verizon üzerinden Droid Turbo 2 adı ile sunulabileceği ifade ediliyor. Bu yeni model de bu etkinlikte duyurulabilir.

Yeni Droid akıllı telefonlar 27 Ekim’de geliyor - MaxiCep
 


Üst Alt