Yeni Dot View Kılıfım!

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
bi fikrim yok fakat tişörtüme siliveriyorum sorun çözülüyor bende. ekranı korumak için jelatin kullanıyor musunuz siz?
Evet kullaniyorum fakat boyle pahali birsey degil sanirim 10 Tl'ye halletmistim.Yansima yapmayan iyi bir jelatin bulursaniz banada bi soyleyin :)

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Evet kullaniyorum fakat boyle pahali birsey degil sanirim 10 Tl'ye halletmistim.Yansima yapmayan iyi bir jelatin bulursaniz banada bi soyleyin :)
buyrun hocam buradan satın alıp şehirdeki bir telefoncuya taktırabilirsiniz:

Matte ve glossy olarak iki çeşit seçenek var, glossy ile neyi kast etmiş anlamadım ama aradığınız ürün "matte" olmalı. 5'li jelatin $3'a oldukça uygun, 4-5 hafta içinde evinize gelir.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
buyrun hocam buradan satın alıp şehirdeki bir telefoncuya taktırabilirsiniz:

Matte ve glossy olarak iki çeşit seçenek var, glossy ile neyi kast etmiş anlamadım ama aradığınız ürün "matte" olmalı. 5'li jelatin $3'a oldukça uygun, 4-5 hafta içinde evinize gelir.
Siz bunu mu kullaniyorsunuz hocam

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Siz bunu mu kullaniyorsunuz hocam
gorilla glass ekranı oldukça iyi bir şekilde koruduğu için ayrıca jelatin kullanmıyorum ben. eski telefonum HTC EVO 3D'yi (gorilla glass 1 vardı) 2,5 yıl boyunca jelatinsiz kullandım ve ekranında hala daha bir tane bile çizik yok.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
gorilla glass ekranı oldukça iyi bir şekilde koruduğu için ayrıca jelatin kullanmıyorum ben. eski telefonum gorilla glass camlı HTC EVO 3D'yi 2,5 yıl boyunca jelatinsiz kullandım ve ekranında hala daha bir tane bile çizik yok.
Anladim hocam.Ben o sekilde kullanamiyorum ne olur olmaz diye.Sizin gonderdiginizi daha ucuz bulabilirsem bakiyim bulamazsamda alip bir deneyecegim artik.tesekkur ederim :)

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Anladim hocam.Ben o sekilde kullanamiyorum ne olur olmaz diye.Sizin gonderdiginizi daha ucuz bulabilirsem bakiyim bulamazsamda alip bir deneyecegim artik.tesekkur ederim :)
rica ederim : ? 5 tanesi 3,12 dolara, yani tanesi 64 cent'e denk geliyor. daha ucuza bulabileceğinizi pek sanmıyorum fakat siz bilirsiniz.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
rica ederim : ? 5 tanesi 3,12 dolara, yani tanesi 64 cent'e denk geliyor. daha ucuza bulabileceğinizi pek sanmıyorum fakat siz bilirsiniz.
Hocam ebayda falan 1 dolara 10 tane satiliyor o yuzden dedim tabi yansima varsa bilemem hani kalite manasinda :) :)

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ebayda falan 1 dolara 10 tane satiliyor o yuzden dedim tabi yansima varsa bilemem hani kalite manasinda :) :)
kalite konusunda hepsi yaklaşık aynı deneyimi veriyor. ebay'de kargo ücreti ödemiyor musunuz?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
kalite konusunda hepsi yaklaşık aynı deneyimi veriyor. ebay'de kargo ücreti ödemiyor musunuz?
Yok hocam free shipping secenegi ucretsiz kargo o sekilde bakiyorum.2-3 ay once m7 kullaniyordum.ona 10 tanesi 1.1 dolara ekran jelatini almistim.adam yaninda hatta stylus kalem falabda yollamis

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam free shipping secenegi ucretsiz kargo o sekilde bakiyorum.2-3 ay once m7 kullaniyordum.ona 10 tanesi 1.1 dolara ekran jelatini almistim.adam yaninda hatta stylus kalem falabda yollamis
hmm biraz dolanayım bakalım e bay de :hmmm

Üst Alt