Yeni Discovery'i gördünüzmü.Discovery Elite

Sponsorlu Bağlantılar

Microsphone

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Discovery'i gördünüzmü.Discovery Elite

General Mobile Discovery Elite Hazır..
General Mobile’ın Dicovery isimli akıllı telefonu yüksek özellik ve düşük fiyatıyla yoğun ilgi görmüş satış rekorları kırmıştı. General Mobile’ın bir süredir merakla beklenen modeliDiscovery Elite resmi sitesinde tüm özellikleri ile birlikte yerini aldı.

General Mobile Discovery Elite, 5.5 inç Full HD JDI ekran, 2.5 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800ac işlemci, 550 MHz frekans hızında çalışan Adreno 330 GPU ve 3 GB RAM gibi oldukça etkili özelliklere sahip. Cihazın arka kısmında 16 megapiksel ve ön kısmında 8 megapiksel çözünürlüklü kameralar mevcut. Ayrıca cihaz, 2500 mAh batarya, 32 GB dahili depolama alanı, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve GPS gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Ayrıca şirket General Mobile Discovery Elite Lite akıllı telefon modelini de satışa sunacak. Elite Lite, normal Elite modelinde göre 2 GB RAM ve 16 GB Bellek gibi özelliklerle biraz daha düşük olacak.

Cihazların bu ay içerisinde satışa sunulacağı söyleniyor. Discovery modelinde olduğu gibi bu modellerinde piyasadaki akıllı telefonlara göre daha hesaplı olması bekleniyor. Özellikleri ile diğer amiral gemileriyle yarışan Discovery Elite bakalım ne kadar ilgi görecek?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Fake
 

Microsphone

Üye
    Konu Sahibi
ben general mobile argede çalıştım.discovery cihazı satışı cok var.halda satılıyor.eğerki bu modelde discovery elite satış patlaması yaşatır.fiyatıda uygun olursa tadından yenmez.ah bide discoverynin kamerasını piyasada bulabilsem.elimde bir cihaz var kamerasını bulamadım arka kamerası :)))
 
suleymaneser

suleymaneser

Üye
Ya özelllikleri Note 3 ten bile iyi resimde yanlis gormediysem 4xHD mi var mobildeyimde pek okunmuyor?
Fiyati yuksek olur bence yani Discovery'e gore yuksek olur 1000~1500 TL OLUR AMA BU FİYATİ GERCEKTEN HAKEDİYOR BENCE :)
 
fk555897

fk555897

Üye
Bu konunun yeri burası değil.
 


Üst Alt