yeni cwf yuklemek ıstıyorum ılk defa yapacagım yardım pleaseee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
yeni cwf yuklemek ıstıyorum ılk defa yapacagım yardım pleaseee
telefonun 5800 artık sıkıldım menu den o yuzden cwf atmaya karar verdım ama hıcbırsey bılmıyorum en hızlı sorunsuz cwf hangısı ve cw fatarsam garantı dıısı kalır mı. veya gerı eskı halıne nasıl getırırım bunlara cevap arıyorum.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah bakıyorum hemen

---------- Eklendi @ 16:10:54 ---------- Yazıldı @ 16:08:48 ----------

sadece yardım mesajları var orada acıklamalı detaylı bı seyler ıstıyorum

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
maxinin cfw ustası rambodur onu bul

spy ghost

spy ghost

Üye
Furkan forumun CFW ustasıdır o sana yardım edebilir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teşekkürler arkadaşlar, teveccühünüz :)

telefonun 5800 artık sıkıldım menu den o yuzden cwf atmaya karar verdım ama hıcbırsey bılmıyorum en hızlı sorunsuz cwf hangısı ve cw fatarsam garantı dıısı kalır mı. veya gerı eskı halıne nasıl getırırım bunlara cevap arıyorum.

Hiçbirşey bilmiyorsan, ilk adımı TCK konusundan yararlanarak atabilirsin. Sadece konuyu baştan sona kadar okumalısın. Özellikle anlatımı eksiksiz uygulamalısın. Daha sonra CFW atmanın ne kadar kolay birşey olduğunu göreceksin. Daha sonra az bi tecrübeyle başka CFW'leride kullanabileceksin.

Buyur link: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...5-cfw-tum-s60v5-icin-5-farkli-cfw-541173.html

Telefonun kesinlikle garanti dışı kalmıyor. İçin rahat olsun. Eskiden V52.0.007 orjinal sürümdü. Fakat çoğu CFW V52.0.101 idi. Sen bu 101 li CFW'leri yükleyince telefonun garanti dışı kalıyordu. Şimdi V60.0.003 tek sürüm var.

Telefonunu eski haline getirmek istiyorsan Navifirm adlı programı kullanacaksın. Oradan telefon modelini ve sürümünü seçiyorsun. En son çok kalabalık bir liste geliyor. O listenin en aşağısında arama kutucuğuna kendi orjinal ürün kodunu (telefonun pilinin altında yazar) yazıyorsun ve çıkan tek seçenekteki dosyaları indiriyorsun ve TCK konusunda bahsedildiği gibi telefonuna flaşlıyorsun. Navifirm kullanmakta zorlanırsan, bu linkten telefon rengine göre indirme yapıp aynı flaşlama işlemini yapabilirsin.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:rica:

---------- Eklendi @ 19:19:26 ---------- Yazıldı @ 19:18:39 ----------

Hasan

Üye

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt