Yeni Citroen C3 ( Galeri / Resimler / Tanıtım )

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Citroen C3 ( Galeri / Resimler / Tanıtım )
Citroen'in orta sınıf kompakt araçlar segmentinde “farklı tasarımı ile öne çıkan” C3 modeli yenilendi.

Avrupa'da Kasım ayında satışa sunulacak olan yeni Citroen C3, 2010 yılı başında da Türk tüketicilerine sunulacak.

C3'de sürücü koltuğunun arkasına kadar uzanan ve Citroen'in “Creative Technologie” imzasını vurgulayan özel “Zenith” ön camı sayesinde görüş açısının maksimuma çıktı. Yeni C3'ün en büyük yeniliği de bu oldu.

Yeni C3, dış tasarımında teknolojisine vurgu yapan “güçlü çizgilere”, iç tasarımında ise ısıya dayanıklı ön panel ve farklı krom detaylarıyla “özel bir görünüme” sahip.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tasarım olarak çok güzel.

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
hem iç hemde dış tasarım olarak çok güzel olmuş

eQooo

eQooo

Üye
değişik ni tasarım olmuş..

latenightwaken

Üye
Beğenmedim ben. Ya bu fransızlar niye böle uçuk kaçık dizaynlar yaparlar anlamam. bu yeni c3 fransada süper olabilir ama türkiyede olmaz abi. o cam bizim mıcırlı yollarda 3 günde çatlar. ama ne yalan söyliyeyim canavar bu c3. 1.6 hdi 16v var bende. antalya -konya yolunda bmw x3 ile kapıştım. beni sıkıştırdı bir de üstüne küfür etti. peşine düştüm adam şoför değilmiş kamyonun altına giriyordu az daha. o tosba gibi arabadan kimse beklemez o performansı. ben o arabanın ibresinde 209 km/h sürat gördüm ya boşverin gerisini. araba ile bir viraja girdiğiniz zaman yan yatacak gibi geliyor size ama öle deil. 66000km yaptım. hala her çıktığım uzun yolda şaşırtır beni. Hoş bu kapışma işleri biraz da şoför ile alakalı. İyi şoförün de iyisi çıkıyor mutlaka. Isparta yolunda bir doğan beni perişan etmişti mesela. Düz yol olsa aklını alırdım ben onun ama virajlı yolda adam o doğan ile resmen drift yaptı gözümün önünde... neyse çok uzattım. yakın zamanda focus almayı planlıyorum zannedersem emektar c3 ile vedalaşıyorum kendimce... Kısaca istersem performans istersem ekonomik olsun diyen için c3 çok kuvvetli bir seçenek.

BktsBcr

BktsBcr

Üye
araba baya güzele benziyo..:)

futbol123

futbol123

Üye
şirin bi araba

Neverex

Üye
Tsarım harika olmuş.

Sehzade

Üye
tasarım guzel ama abartılacak kadar deil bu tavan camları sewmiyorum bea :)

hondActiva

hondActiva

Üye
cıtroen gittikce uzay arabası tipine kacıo toyotada aynı sekilde ama güzel araç..

Üst Alt