yeni cepnet250 sınırsız paket hakkında soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
yeni cepnet250 sınırsız paket hakkında soru?
bu vodafonun çıkardığı 250mb sınırsız interneti 3ay 7tl değilmiydi.1ay önce yaptım 7tl karşılığında az önce mesaj geldi 14tl karşılığında paketiniz yenilenecek diye.?vodafon beni sinirlendirmeye başladı!

- - - Eklendi - - -

nisan1 şakası desem 2ay önce yapması lazımdı.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Belki sistem mesajlari o şekil herkese göndermiştir. ücret kesintisi oldu mu?

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle olabilir. bu ayın 11 inde yenilenecek. Eğer 7tl ise 3ay kullanıp iptal edecem.hattı turkcell e taşıyacam.

ibrahimsenyurt

Üye
arkadaşım eğer önceden indirimli paket kullandıysan(%50 indirimli net paketi) bu kampanyadan 14 liraya faydalanabilirsin. zaten vodafonun sitesinde belirtilmiş bu olay.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım eğer önceden indirimli paket kullandıysan(%50 indirimli net paketi) bu kampanyadan 14 liraya faydalanabilirsin. zaten vodafonun sitesinde belirtilmiş bu olay.

arkadaşım yanlış anlamışsın beni daha önce hep sınırsız paketleri kullandım.ilk ay 250mb paketi 7tl ye aldım.1ay bitmek üzere bana mesaj geldi 14tl ye paketiniz yenilenecek diye.sıkıntı burda ilk ay 7tl diğer aylar 14tl mi oldu.?

ibrahimsenyurt

Üye
ya kusura bakma ozaman ben yanlış anlamışım. eğer bi ay kullandıktan sonra 14 liraolacak diyorsa vodafonu arayıp bilgi alman daha doğru olur. mutlaka bi açıklaması vardır :)

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
ya kusura bakma ozaman ben yanlış anlamışım. eğer bi ay kullandıktan sonra 14 liraolacak diyorsa vodafonu arayıp bilgi alman daha doğru olur. mutlaka bi açıklaması vardır :)
ne kusuru dostum :) sorunu hallettim.vodafone mesaj attım böyle böyle dedim.gelen mesajı dikkate almayın dedi.paketiniz 7tl ye şu tarihte yenilenecek dedi.pazartesi günü 7tl ye yenilendi.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Sorunun çözülmesine sevindim :)
demekki sorun sistemsel bir mesaj sorunuymuş.
Bu yüzden konu kilitlenmiştir :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt