Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi pirenuri' Alıntı: kesinlikle devam et sultanım bundan sonrada iyi bi gta oyunu portla Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.Tamamen 3d çok zor ama... - - - Eklendi - - - pirenuri' Alıntı: kesinlikle devam et sultanım bundan sonrada iyi bi gta oyunu portla Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.Tamamen 3d çok zor ama... - - - Eklendi - - - crazy_oruc' Alıntı: uygulama demeyelim de oyun bakımından zayıf. Genişletmek için tıkla ... Ama daha belle uyumlu doğru düzgün bir TapaTalk göremedim ben?
pirenuri' Alıntı: kesinlikle devam et sultanım bundan sonrada iyi bi gta oyunu portla Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.Tamamen 3d çok zor ama... - - - Eklendi - - - pirenuri' Alıntı: kesinlikle devam et sultanım bundan sonrada iyi bi gta oyunu portla Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.Tamamen 3d çok zor ama... - - - Eklendi - - - crazy_oruc' Alıntı: uygulama demeyelim de oyun bakımından zayıf. Genişletmek için tıkla ... Ama daha belle uyumlu doğru düzgün bir TapaTalk göremedim ben?
crazy_oruc Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Sağolasın.Tamamen 3d çok zor ama... - - - Eklendi - - - Sağolasın.Tamamen 3d çok zor ama... - - - Eklendi - - - Ama daha belle uyumlu doğru düzgün bir TapaTalk göremedim ben? Genişletmek için tıkla ... doğrudur eksik uygulamalar da az değil ama çokta değil en azından oyun eksikliği kadar uygulama eksikliği yok.
Cihanî Sultan' Alıntı: Sağolasın.Tamamen 3d çok zor ama... - - - Eklendi - - - Sağolasın.Tamamen 3d çok zor ama... - - - Eklendi - - - Ama daha belle uyumlu doğru düzgün bir TapaTalk göremedim ben? Genişletmek için tıkla ... doğrudur eksik uygulamalar da az değil ama çokta değil en azından oyun eksikliği kadar uygulama eksikliği yok.
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi crazy_oruc' Alıntı: doğrudur eksik uygulamalar da az değil ama çokta değil en azından oyun eksikliği kadar uygulama eksikliği yok. Genişletmek için tıkla ... Evet oyun hiç yok
crazy_oruc' Alıntı: doğrudur eksik uygulamalar da az değil ama çokta değil en azından oyun eksikliği kadar uygulama eksikliği yok. Genişletmek için tıkla ... Evet oyun hiç yok
crazy_oruc Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Evet oyun hiç yok Genişletmek için tıkla ... çıkaydı bikaç tane daha eyiydi ama olsun siz gene yaşıyorsunuz birşeyler
Cihanî Sultan' Alıntı: Evet oyun hiç yok Genişletmek için tıkla ... çıkaydı bikaç tane daha eyiydi ama olsun siz gene yaşıyorsunuz birşeyler
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi crazy_oruc' Alıntı: çıkaydı bikaç tane daha eyiydi ama olsun siz gene yaşıyorsunuz birşeyler Genişletmek için tıkla ... Bari ya"p"ıyorsunuz desen
crazy_oruc' Alıntı: çıkaydı bikaç tane daha eyiydi ama olsun siz gene yaşıyorsunuz birşeyler Genişletmek için tıkla ... Bari ya"p"ıyorsunuz desen
crazy_oruc Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Bari ya"p"ıyorsunuz desen Genişletmek için tıkla ... yok yahu yaptıklarınız kayda değer şeyler
Cihanî Sultan' Alıntı: Bari ya"p"ıyorsunuz desen Genişletmek için tıkla ... yok yahu yaptıklarınız kayda değer şeyler
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi crazy_oruc' Alıntı: yok yahu yaptıklarınız kayda değer şeyler Genişletmek için tıkla ... Neyse boşver anlaşamadık...
crazy_oruc' Alıntı: yok yahu yaptıklarınız kayda değer şeyler Genişletmek için tıkla ... Neyse boşver anlaşamadık...
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi kawak' Alıntı: devam et üstad Genişletmek için tıkla ... Galiba sorunu çözdüm - - - Eklendi - - - Yeni video ekledim.
kawak' Alıntı: devam et üstad Genişletmek için tıkla ... Galiba sorunu çözdüm - - - Eklendi - - - Yeni video ekledim.
burakkk97 Üye Dimi3' Alıntı: Kolay gele hünkarım :eliniavuşturansmile: (mobildeyim smileın ismini dr bilmiyorum ) Genişletmek için tıkla ... : eller : bosluklari sil bence devam et abi
Dimi3' Alıntı: Kolay gele hünkarım :eliniavuşturansmile: (mobildeyim smileın ismini dr bilmiyorum ) Genişletmek için tıkla ... : eller : bosluklari sil bence devam et abi
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Dimi3' Alıntı: Kolay gele hünkarım :eliniavuşturansmile: (mobildeyim smileın ismini dr bilmiyorum ) Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.Yeni video nasıl?
Dimi3' Alıntı: Kolay gele hünkarım :eliniavuşturansmile: (mobildeyim smileın ismini dr bilmiyorum ) Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.Yeni video nasıl?
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: Fazla kasıyor, görüntü arada gidip geliyor. Böyle olmayacak değil mi? Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarım iyi olsa olmayacak da hem video çekimi hem kaliteli grafik bilgisayar kasıyorYardımcı olabilecek bir arkadaş bulmaya çalışacağım da...
nsekiz' Alıntı: Fazla kasıyor, görüntü arada gidip geliyor. Böyle olmayacak değil mi? Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarım iyi olsa olmayacak da hem video çekimi hem kaliteli grafik bilgisayar kasıyorYardımcı olabilecek bir arkadaş bulmaya çalışacağım da...
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi _ardaa' Alıntı: kesinlikle devam etmelisin Genişletmek için tıkla ... Devam ediyorum ve bilgisayarına nfs un 2'yi ve camtasia studio'yu yükleyebilecek (pcsinin donanımı iyi) tüm arkadaşlardan yardım istiyorum.256 Mb ramli bilgisayarla bu iş yürümüyor.Abimin 4 çekirdekli laptop var i5 o da vermiyor ya
_ardaa' Alıntı: kesinlikle devam etmelisin Genişletmek için tıkla ... Devam ediyorum ve bilgisayarına nfs un 2'yi ve camtasia studio'yu yükleyebilecek (pcsinin donanımı iyi) tüm arkadaşlardan yardım istiyorum.256 Mb ramli bilgisayarla bu iş yürümüyor.Abimin 4 çekirdekli laptop var i5 o da vermiyor ya
_ardaa Üye Benim bilgisayar da çok iyi sayılmaz yoksa yardımı esirgemezdim sonra yardım edeyim derken batırmayalım
Benim bilgisayar da çok iyi sayılmaz yoksa yardımı esirgemezdim sonra yardım edeyim derken batırmayalım
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi _ardaa' Alıntı: Benim bilgisayar da çok iyi sayılmaz yoksa yardımı esirgemezdim sonra yardım edeyim derken batırmayalım Genişletmek için tıkla ... Aslında çift çekirdekliyse bile yeter.Ram de 1 Gb'sa
_ardaa' Alıntı: Benim bilgisayar da çok iyi sayılmaz yoksa yardımı esirgemezdim sonra yardım edeyim derken batırmayalım Genişletmek için tıkla ... Aslında çift çekirdekliyse bile yeter.Ram de 1 Gb'sa