(yeni)C6 mod: Nokia 523x, 5530,5800,X6-rm-625,588,593,594,504,356,559

biri anlatsın Allah aşkına yaa . .

hiç mi formu kurcalamadınız yaaa..biraz gezseniz biraz konulara girseniz halledilmeyecek bişey değil..içinden çıkan iki dosyayı orjinalleri ile değiştirin.rofs2 dosyasını ve diğerini..daha indirmediğim için diğer dosyayı bilemicem..türkçe dil paketi yükleme işlemi http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...malari/9-adimda-fw-turkcelestirme-389711.html burda çok güzel anlatılmış..gerekli olan dil paketi de burda.......

--------------- Ekleme ---------------

fw için şimdiden teşekkürler daha inmedi ama inince direk yüklücem...bi de içinde haritaların hangi versiyonu var 3.06 mı 3.04 mü?

kardeşim indirdim degiştirdim olmuyo işte .s 2 gündür bununla ugrasıyorum diger dosyalarını bana uploarmısın bi siteye yardımcı olsan ..

errant67

Üye
becerebilsem anlamam bile sadece fw yi yüklemeyi biliyorum dosyalarda eksik zaten 2 tane çıktı biri yardm etsin

x6 rm559 var bende ne dosyası indirecem lütfen link verin dil önemli deil bnm için yardım edene + repp

c6 modu sakın ama sakın yüklemeyin wireless hata veriyo bağlanmıyo yaniiiii ben yükledim fkt çok pişmanım bugün deiştirecem!!!Hızda çok kötü

Konu Sahibi
Şimdi ilk başta bilgisayarına navifirm programınıu indir. Sonra senin indirdiğin rofs2.vXX dosyasına bak mesela bnde 5230 rm588 v40.6.0.003 ve benim rofs2.v21 ben navifirmden baktım tek tek ülkelere rofs2 olan sadece "İndia" sonra baktım 3 tane İndia var hemen .uda uzantılı olan dosyaları karşılaştırdım ver buldum benim asıl fw yi tüm dosyalarını indirdim sonra benim verdiğim linkteki dosyaları üstüne attım birleştirdim ve jaf ile telefona gönderdim..)) türkçe yapmak için: 9 Adımda FW Türkçeleştirme

Hız kötü diyenler birdaha kontrol etsin çünkü bu fw'nin cpu kullanımı oyun ve hız için optimize edilmiştir..

Hız kötü diyenler birdaha kontrol etsin çünkü bu fw'nin cpu kullanımı oyun ve hız için optimize edilmiştir..

isterseniz sisin için türkçe yapabilirim

Türkçe dil dosyasını yükledim telefona firmware'ı yükleyince eğer Türkçeleşirse size de paylaşacağım.

Türkçe ve t9 kullanılabilir yaparsanız ve direkt olarak tüm dosyaları paylasırsanız çok seviniriz.

Kurdum ve denedim şu an fakat beklediğim performansı alamadım açıkçası.

becerebilsem anlamam bile sadece fw yi yüklemeyi biliyorum dosyalarda eksik zaten 2 tane çıktı biri yardm etsin

Dosyalar eksik değil konu alıntılanırken eksik alıntılanmış. Pnht'deki c6modun üstüne o iki dosyayı atıp flashlayacaksınız telefonu.

errant67

Üye
yüklemeyin sakın wireless çalışmıyo cfw dandik bende x6 vvar ona rağmen çok kasıyo

Konu Sahibi
Arkadaslar biraz sabrederzeniz hafta sonuna kadar yeni ve daha stabil calisan bir cfw paylasacagim

hiz ve wifi sorunu sadece x6 telefonlarda var suan.cepten girdim ama pcye girince konu basina x6 icin uyari yazacagim.

bu yazılımı nasıl yükleyeceğiz yüklerlen modifiyeli yazılımı orjinal 5235 yazılımı içine atıp değiştirdikten sonra mi yükleyeceğiz

menüde 5800 yazıyor ama linklerde rm-356 yazmıyo ne ayak ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230-RM 588 link bağlantısı ölmüş. Eğer sende yedeği varsa yükleyebilir misin?

sekil_27

Üye