Boşver onu. :cigara: Ne anlamda dedintamam anladım ama orda katılmak istediğimi belirttim
ExpertMurderer Üye mürteza16' Alıntı: Boşver onu. Genişletmek için tıkla ... Ne anlamda dedintamam anladım ama orda katılmak istediğimi belirttim
mürteza16' Alıntı: Boşver onu. Genişletmek için tıkla ... Ne anlamda dedintamam anladım ama orda katılmak istediğimi belirttim
Van Hohenheim Üye ExpertMurderer' Alıntı: Ne anlamda dedintamam anladım ama orda katılmak istediğimi belirttim Genişletmek için tıkla ... Bu konuda değil diğer konu da belirteceksin
ExpertMurderer' Alıntı: Ne anlamda dedintamam anladım ama orda katılmak istediğimi belirttim Genişletmek için tıkla ... Bu konuda değil diğer konu da belirteceksin
ExpertMurderer Üye GameOfShadows' Alıntı: Bu konuda değil diğer konu da belirteceksin Genişletmek için tıkla ... evet onda da bahsetmiştim
GameOfShadows' Alıntı: Bu konuda değil diğer konu da belirteceksin Genişletmek için tıkla ... evet onda da bahsetmiştim
ExpertMurderer Üye mürteza16' Alıntı: Ben demiştim. Genişletmek için tıkla ... valla hacı orda benim profil resmine benzeyen birisi yamış ben de onu kendim yazdım zannettim k. bakma
mürteza16' Alıntı: Ben demiştim. Genişletmek için tıkla ... valla hacı orda benim profil resmine benzeyen birisi yamış ben de onu kendim yazdım zannettim k. bakma