Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir telefon alacağim önerileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
mmgoff61
Üye
Konu Sahibi
Yeni bir telefon alacağim önerileriniz
Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Şu an elimde ki telefon Nokia N79 ve ben bunu satıp üstüne para koyup yeni bir telefon almak istiyorum.Önerileriniz nelerdir.Mümkünse fiyatı 450 yi geçmesin ve mümkünse androidli olsun..Teşekkürler..
muhammettvurucu
Üye
bulursan banada haber ver kolay gelsın bu arada amacın oyun degılse lumia 520
cardanadam
Üye
kullanışlı bir telefon arıyorsanız o paranın üstüne 550 tl daha eklemelisiniz
SeniGördüm
Üye
5-6 oyunla idare ederim diyorsanız lumia 520 tavsiyem.
derHENKERS
Üye
Lumia al kardeşim iyi telefon gibi o
Batu.007
Üye
Kardesım yukarıdekıler lumıa al demıs ama babam babam lumıa aldı 7 kere servıse gıttı lan babam alıo oyun falanda ındırmez napsın
- - - Eklendi - - -
Aveanın in touch 2 sini önerrim ama ucuz ve iyi telefon
muslumcu46
Üye
150 lira daha koy 600 liraya discovery al paran boşa gitmesin kardeşcan.
mmgoff61
Üye
Konu Sahibi
peki sony samsung veya htc olmazmı arkadaşlar..
caglar b
Üye
android istiyorsan discovery i tavsiye ederim yok benim marka takıntım var dersen htc one v, xperia sola, samsung ace 2 alabilirsin
O fiyata aldığın Android telefondan memnun olman zor. Bütçeni 600 TL'ye çıkarabilirsen General Mobile Discovery veya 2. el Samsung Galaxy S3 Mini alabilirsin.
O fiyata aldığın Android telefondan memnun olman zor. Bütçeni 600 TL'ye çıkarabilirsen General Mobile Discovery veya 2. el Samsung Galaxy S3 Mini alabilirsin.