Salihyet Üye Konu Sahibi konu aktifleştirme çalışmaları 3 abimin çaldırdığı telefondan :S ama güsel tel :S
Salihyet Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tipi değiştirilmiş klasik bir symbianlı nokia sadece tipini değiştirmeseler(kamerayı unutmayalım.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tipi değiştirilmiş klasik bir symbianlı nokia sadece tipini değiştirmeseler(kamerayı unutmayalım.)
Salihyet Üye Konu Sahibi hevesini kırmak istemezdim ama nazik bir şekilde küfür etsen daha iyi olurdu hiç olmazsa seni bişey sanırdım. bi halta yarayan telefonu var telefon telefondur işte ...................,
hevesini kırmak istemezdim ama nazik bir şekilde küfür etsen daha iyi olurdu hiç olmazsa seni bişey sanırdım. bi halta yarayan telefonu var telefon telefondur işte ...................,
kikaksk Üye bir zamanlar vardı bende iyi vakit geciriyodum 6600 lan ama şimdi 6630 var onuda değiştircem kısmetse ama 6600 efsane oldu artık...
bir zamanlar vardı bende iyi vakit geciriyodum 6600 lan ama şimdi 6630 var onuda değiştircem kısmetse ama 6600 efsane oldu artık...