kardeş be kendım kasayı yapıcam yanı biraz uğraşıp emeğimi görmek isterim
- - - Eklendi - - -
ayrıca gerçekten çok sağol kardeş ben yarın sipariş ederim tum parçaları ondan sonrakı gun gelırmış zaten kurunca size bilgi verırım zaten youtubede bununla ilgili 15 ders var derslerden 1.si : http://www.youtube.com/watch?v=XOrLbITS9HU&feature=related bu ve bunun gıbı videolar var 15 tane hepsınde adım adım nasıl kurulacağı anlatıyor kasayı kurma 10 video 5 tanede kasayı kurduktan sonra bios ayarı ve format atma videos var onları adım adım izlerim ayrıca kardeş bu yapacağım bılgısayar nasıl olur ? performans açısından
- - - Eklendi - - -
bunun gibi 15 video var 10 tanesi kasayı kurma 5 taneside bılgısayr açıldıktan sonra bios ayarı format atma gibi işlemler ben burdan adım adım yaparım bi sorun çıkmıcaktır die dusunuyorum çok teşekkürler kardeşte bir sorum olcak kurduğum pc nın performansı nasıl olucak ?
- - - Eklendi - - -
KARDEş bişi daha sorcam ben bu parçaları alıcam birde bunlardan sonra ekran,klavye,mause,hoparlör,webcam almam gerekli pekı ben bunları alınca baska almam gereken birşey lazım mı mesele kasa içine takılması gerek bı parça felan varmı ? yoks hepsı bu kadar mı
- - - Eklendi - - -
ouf ayrca kardeş aklıma geldi cd-rom yok burda ? :S o olmdan işletim sistemini nasıl kurcam
- - - Eklendi - - -
aklıma geldi bu lınklerde kasanın ıcıne takılan güç bolmesi yok ?
- - - Eklendi - - -
pardon kardeş son yazdığım şey varmış ben görmedim
- - - Eklendi - - -
kardeş şurdan bana uygun olanı nı seç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde burdan klavye ve mause yi seç ;
yada ayrı ayrı daha iyi oluyorsa o şekildede seç sana bırakıyorum benım için onemlı olan performans
- - - Eklendi - - -
bunlar senın yazdıkların benım almama gereken diğer şeylerde şunlar ;
kardeş ben %8 indirimli tek çekim yapcağım bunların hepsı bana toplamda 1494.52 tl ye gelicek yanı butçemi korucam
bunların , hepsı tamam geriye kalan hoparlör kulaklık, mic , webcam ve ekran kalıyor bunlarda herhalde maximum 300 tl yı bulur ama bunları şimdi almıcam