Yeni bir fikir... Yorumlarınızı bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a21a

a21a

Emekli Yönetici
Sizlerin kırdığı bir üye MUTLAKA vardır ama benim YOK
Yazdıklarına dikkat genç arkadaşım. mutlaka böyle yapmışısınızdır diye bir cümle kuramazsın. hele bana hiç kuramazsın...hangi hakla böyle bir eleştri ve önyargını direk buraya yazarsın..sinirini boşalt sakin ol öyle gel yaz buraya.. Aklına her geleni buraya yazmadan önce düşünmek için bolca zamanın var.

Sen maxicep için çabalıyorsun da biz ne yapıyoruz burada... her cümlende tek akılda kalan bu.. her yapılan illaki takdirmi edilmeli.. Siz biz varmı zaten.. ama sen ısrarla bunu dile getiriyorsun. ben böyleyim siz böylesiniz gibi.. siz biz yok burada mahmut.. hepimiz var..hepimiz birbirimizin de aynısıyız.. kimsenin birbirinden üstünlüğü yok.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
silindi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mahmut konuyu başından bu yana okuyorum, bilmem kız arkadaşınla mı kavga ettin yoksa başka bir problem mi var ama gerçekten agresif ve gereksiz yere sinirli bir Mahmut var bu konuda.

Maxicep için bir şeyler yapmaya çalıştığını söylemişsin, aksini söyleyen var mı? Ben göremedim... Avea sınırsız aldım diyorsun maxicep adına çok iyi bir olay bu ama engeller var ortada bunları da Ata belirtmiş sen gelmiş Ata'ya ters çıkıyorsun.

Ata maxicep kazanmasın diye mi uğraşıyor bunları yazdı?

Ayrıca sana tek ama tek kızdığım nokta var, Ozan'ın da şu iktidar borazanlığını 2007'de yapmasından ve bu sene yapmasından aşırı derecede rahatsızım keza senden de. Siyaset yasak dyoruz üyelere, toplantı odasında şakayla karışık takılıyoruz birbirimize ama resmen sitenin veya sitedeki bir olgunun sloganı bir partinin sloganından uyarlama.

Ozan'ın yazdığını göstermişsin, Ozan doğru mu yapıyor ki onu gösteriyorsun? Yanlış, örnek teşkil etmez. Ha illa bu kadar slogan uyduracağız diyorsanız partilerden bende uydururum chp'den bir slogan olur biter.

6 ok gibi, zıpkın gibi maxicep...

Al sana slogan, kabul eder misin bunu? Etmezsin, edemezsin. O yüzden şu siyaset olayınızdan nefret ediyorum. Siyaset yapılacaksa kralını yaparım ama onu yapacak konumda ve ortamda değiliz...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlaşılmamak başka yana, anlayışla karşılanmasak da. Silinir madem öyle ağzımdan çıkan laflar da. Sürçü lisan ettiysek affola. Gereği düşünüle büyüklerim tarafından. Siz doğrusunu daha iyi bilirsiniz.

Ozan

Ozan

Admin
Mahmut konuyu başından bu yana okuyorum, bilmem kız arkadaşınla mı kavga ettin yoksa başka bir problem mi var ama gerçekten agresif ve gereksiz yere sinirli bir Mahmut var bu konuda.

Maxicep için bir şeyler yapmaya çalıştığını söylemişsin, aksini söyleyen var mı? Ben göremedim... Avea sınırsız aldım diyorsun maxicep adına çok iyi bir olay bu ama engeller var ortada bunları da Ata belirtmiş sen gelmiş Ata'ya ters çıkıyorsun.

Ata maxicep kazanmasın diye mi uğraşıyor bunları yazdı?

Ayrıca sana tek ama tek kızdığım nokta var, Ozan'ın da şu iktidar borazanlığını 2007'de yapmasından ve bu sene yapmasından aşırı derecede rahatsızım keza senden de. Siyaset yasak dyoruz üyelere, toplantı odasında şakayla karışık takılıyoruz birbirimize ama resmen sitenin veya sitedeki bir olgunun sloganı bir partinin sloganından uyarlama.

Ozan'ın yazdığını göstermişsin, Ozan doğru mu yapıyor ki onu gösteriyorsun? Yanlış, örnek teşkil etmez. Ha illa bu kadar slogan uyduracağız diyorsanız partilerden bende uydururum chp'den bir slogan olur biter.

6 ok gibi, zıpkın gibi maxicep...

Al sana slogan, kabul eder misin bunu? Etmezsin, edemezsin. O yüzden şu siyaset olayınızdan nefret ediyorum. Siyaset yapılacaksa kralını yaparım ama onu yapacak konumda ve ortamda değiliz...
Ben olaya parti sloganından çok başarılı bir reklam çalışması olarak bakıyorum yoksa AKP ye oy vermedim merak etme ahmetcim :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu yazılan mesajları silme olayını hiç anlamıyorum. Burada bir yöneticiye hakaret dahi edilse, yazılan silinmemelidir. Her yönetici onu mutlaka görmelidir, görüp de kimle çalıştığını bilmelidir.

Yazılanlardan pek bir şey anlamadım, dolayısıyla bir şey yazamayacağım.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hasan kardeşim silmeyi istemezdim ama yazdıklarım yanlış anlaşıldığından silmeyi tercih ettim. Kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...