yeni bir cep telefonu internetten ama kararsızım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir cep telefonu internetten ama kararsızım?
n97 mini almayı düşünüyorum hepsiburada.com dan havale ile peşin alıcam ama aklımda şu soru var. 1050 civarı telefonun fiyatı hepsiburada.com güvenilirmi? ordan almaya kalksam 1000 lira boşa gidermi? yani hepsiburadadan alışveriş edenlerin görüşleri neler? kaç günde gelir kargodan? param yanarmı? internetten hiç alışveriş yapmadım kazıklanırsam 1000 lira bosa gider onun için öğrenmem lazım yada güvenilir alışveriş siteleri önerebilirmisiniz?

erkara_64

bence hiç sanalla uğraşma 50 tl fazla ver bayilerden al derim.garanti filan devamlı avantajın olur

lpdeniz

Üye
para vermeye degmez

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburadada ucuz ondan dedim ordan alayım

erkara_64

ben zamanında aldım hepsiburadadan sadece telefonda muhatap olabilirsin ama bayiden olursa en azından satıcıyı devamlı rahatsız etme şansın var:)))

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
ben zamanında aldım hepsiburadadan sadece telefonda muhatap olabilirsin ama bayiden olursa en azından satıcıyı devamlı rahatsız etme şansın var:)))
aslında dediğin doğru ordan aldım diyelim telefon bozuldu nasıl göndereceksin büssürü uğraş.

kartalonur

kartalonur

Üye
Bayiden aldığın telefonun garantiside olucak ama hepsiburada.com da garanti olurmu bilmem..

erkara_64

hepsiburadadan toshıba g810 aldım zamanında ve neler çektiğimi ben bilirim ve en üzücü tarafı telefon karşımda tertemiz duruyor neden çünkü şarj edemiorum servise gönderdim kullanıcı hatası sebeb sıvı teması dediler gectiler eve gelen fatura da samimiyetimle sölüyorum 70 tl.şimdi anlatabildim umarım:))

ekc-103

ekc-103

Üye

katılıyorum bayiler de kendilerine göre garanti veriyorlar vereceğin az bi fark ilerdeki olusabilecek arızaların cok az bir miktarı olacaktır:oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburada.com alacağım telefon 959 lira oturduğum yerdeki kvk bayisi 1.119 dan satıyor.arada 150lira fark var doğrusu aslında 150 lira daha fazla verip kvk bayisinden almak.hem garanti açısından hemde ilerde sorun olursa direk bayiye gitme açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt