yeni bir bölümün açılmasını öneriyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz™

Aziz™

Üye
yeni bir bölümün açılmasını öneriyorum
herkese merhaba.açılması iyi olur diye düşündüğüm bir bölüm var.bölümün adı nostalji olacak.sizinde bildiğiniz gibi bu bölüm konuları eski haberler ,işte olurya geçmişten geleceğe paralar telefonlar şu araçlar falan.işte bu tür şeylerin konulacağı bir bölüm olacak.başka bir konu ise mesela maxicepten kimler geldi kimler geçti yada ne bileyim maxicep geçmişi olabilir bunlar konulabilir.işte bu tür konuların konulacağı bir bölüm olursa güzel olur diye düşündüm.ama tabi bu bir öneri.önce yorumları alalım:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kültür sanat bölümünde yeteri kadar nostalji konusu var ve açılmaya devam ediliyor bana kalırsa gereksiz :)

Aziz™

Aziz™

Üye
bahsettiğin konuların ordan ayrılıp nostaljiye konulması gereksiz değil ama

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bana kalırsa dedim ... Düşüncem bu yönde ...

Aziz™

Aziz™

Üye
yok enes düşüncene sonsuz saygım var bunu bil.ama ben kültür sanat bölümüne konulan o konuların asıl yeri o olmalı düşüncesindeyim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Aslında güzel bir fikir.Hatta bana göre çokda güzel olur.Mesela nostalji kaset çalarlar nostalji video oyunları,Nostaljik işletim sistemleri vs vs.Dikkate alınabilecek bir öneri.Ama bakalım "co" lar ne diyecek bu işe :ehe

Aziz™

Aziz™

Üye
onlar bakmıyor bile:eheonlarda nostaljik ya o bölüme gönderilir diye bakmıyorlar konuya:d:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Gerek var mı sence?:)
4-5 senelik nostaljik-antika konuları sağolsun hortlatıyor zaten bazıları..:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu öneri daha öncede yapılmıştı galiba:hmmm ama bi sonuç çıkmamıştı

Aziz™

Aziz™

Üye
yapıldığını bilmiyordum mehmet abi.ama (ç)alıntı yaptığım her forumda gördüm bu bölümü.bayada konu ekleniyor.bende fikrimi söyleyeyim dedim

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bence güzel olmaz ama herkezin görüşü kendine

Aziz™

Aziz™

Üye
konu anlaşıldı heralde.konu kilitlenebilir

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
yapıldığını bilmiyordum mehmet abi.ama (ç)alıntı yaptığım her forumda gördüm bu bölümü.bayada konu ekleniyor.bende fikrimi söyleyeyim dedim
Burası senin her (ç)alıntı yaptığın yerlerden herhangi birisinden farklı olduğu için o bölüm yok ben öyle düşünüyorum bilmem siz ne düşünüyorsunuz

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
onlar bakmıyor bile:eheonlarda nostaljik ya o bölüme gönderilir diye bakmıyorlar konuya:d:
harika ya haklısın :ehe
Birde eğer bir sitede bölüm açacaksanız doldurabilecegınız bölümü açın.Açıyorlar oylece kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt