Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Bir Bölüm Önerisi ( Sis ve Sisx )
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman
Üye
Konu Sahibi
Yeni Bir Bölüm Önerisi ( Sis ve Sisx )
evet.sitemizde,Java Oyunlar' diye bir bölüm var.peki neden 'Sis ve Sisx Oyunlar' bölümü yok ? bence foruma 'Sis ve Sisx Oyunlar' diye bir alt bölüm açılsa güzel olur.sizce ? ( değerli yorumlarınızı bekliyorum )
xErKaNx
Üye
evet gayet guzel olur
ChavRash
Emekli Yönetici
Symbian dosya bölümü zaten .sis ve .sisx uzantılı uygulamalar için..
Emir
Üye
cevabı koymuş bile hasan Dogru söylüyor symbian bölümü demek tüm sis.sisx bölümü demek
Mehmet
Emekli Yönetici
Hüseyin oyunlar için diyor galiba mesala (s60 3rd java oyunlar-s60 3rd sisx oyunlar) (s60 java oyunlar-s60 sis oyunlar)
bu öneriyi ben yönetime sunmuştum..java için sadece tek bir bölüm sisler için her kategoriye ayrı bir bölüm şeklinde..Ozan düşünelim demişti bakalım nolacak?
bu öneriyi ben yönetime sunmuştum..java için sadece tek bir bölüm sisler için her kategoriye ayrı bir bölüm şeklinde..Ozan düşünelim demişti bakalım nolacak?
güzel olur zaten java ile sisx oyunlar bence kalite yönüyle çok fark ediyor.ben oyun yüklemek istegimde s603rd oyunları bölümünden sisx oyun ayıklamaya çalışıyorum.yapılabilirse güzel olur...
Marchegiani
Üye
İyi fikir, bulması daha kolay olur..
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Arkadaşlar şunu unutuyorsunuz, sis deyince sadaca bir gurup girer bu işletimin içine, java öyle degilki , her telefona uyuyor. Aradaki fark bu işde
yagizbogac
Üye
hayatımda böyle muhteşem fikir görmedim ya süper bende hep böyle düşündüm zaten olsa keşke diye.. java için ayrı sisx için ayrı bölüm olsa ne kadar muhteşem olur.. onca java oyunun arasından kaliteli ve az sayıda sis olanlar için ayrı bir münü kategorri gibi bir bölüm açılsada hoş olur