Mustafa Dümen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tebrikler BinBaşı'sın...
Nedwed m kimse yazmayınca çıktım hep beraber bir olsun demişti olmadı ; ama artık bitti vee binbaşınız aranızda .
Bu konuda emeği geçen Yarbayım;; AloneAngel'e ,Binbaşılarım;; Eternitylife'e , Sublieutenant'a , Nedved'e Yüzbaşım;; Mihman'a , Teğmenlerim;; Leo_ismail ve Lion's Clav'a sonsuz teşekkürler... Sözlerimi burada noktalarken MaxiCep'i çok sevdiğimi aşık olduğumu belirtmek isterim =]
[/COLOR][/SIZE]
Şu yazına istinaden şaka yaptım be kardeş bu arada avartar yarışmasında oyun benim dimi
benim jeton sonradan düştü bea ablam k.bakma . . Himm tabi ki de senin . . Başka kimin avatarı iyi ki !
valla mustafa ,forumda yazdıklarına dikkat et,çünkü yanlış anlaşılıyor,başıma çok geliverdi
yaaa niye bağırıyorsun abla . . .: ağlayacam bak . Hemen veriyorum
thanks sağol kardeşimm
Hayırlı Olsun Adaşım..
Yalnız Konunun Yeri Maxi Kutlamalar Değil miydi ?
Nedwed m kimse yazmayınca çıktım hep beraber bir olsun demişti olmadı ; ama artık bitti vee binbaşınız aranızda .
Bu konuda emeği geçen Yarbayım;; AloneAngel'e ,Binbaşılarım;; Eternitylife'e , Sublieutenant'a , Nedved'e Yüzbaşım;; Mihman'a , Teğmenlerim;; Leo_ismail ve Lion's Clav'a sonsuz teşekkürler... Sözlerimi burada noktalarken MaxiCep'i çok sevdiğimi aşık olduğumu belirtmek isterim =]
Ben de taşımaya gelmiş idimHayırlı Olsun Adaşım..
Yalnız Konunun Yeri Maxi Kutlamalar Değil miydi ?
Rica ederim dostum...Hepsi senin emeğin...Maxicep'te seni seviyor...Hayırlı görevler Binbaş'ım...
Ben de taşımaya gelmiş idim
Kutlu olsun bu arada, hayrını gör!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?