Yeni Bilgisayarım-iyi veya kötü yorumları alabilir miyim?Fiyat değerlendirmesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutgidik

umutgidik

Üye
Eh yani sonuçta profesyonel bir amaç için kullanmayacağım.Bir proje felan da çizmeyeğim.24 saat photoshopun açık olduğu oyunların oynandığı bir bilgisayarda olmayacak :)Onun için bu parçaları seçtim.
Fİyat ise ben yine araştırdım internetten aynı parçalar 5 farklı siteden 703-758 TL arası çıkıyor.
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan... Ekran kartı 9600 GT olsaymış tam olurmuş. Ama yapacağın işe göre iyi makine :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
Donanımları inceledim ileriye dönük sadece işlemci yeterli geldi bana.Onun dışında anakartta çok cimrilik yapmışsın.Fiyatı bana biraz fazla geldi.Ayrıca hangi amaçla kullanacağında önemli tabi.

doğru demiş fazla kasmıcaksan pcyi bence iyi sistem fakat oyunları sonuna getiremezsin onun yerine 9600 alsaydın daha iyidi ben ce ama buda iyi bide fiyatlarına gold,bimeks gibi yerlerin sitesinden bak aynı mı oluyor fiyat ona göre sen karar ver

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Bencede yapacağın işine göre makinen ideal :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan... Ekran kartı 9600 GT olsaymış tam olurmuş. Ama yapacağın işe göre iyi makine :oke:
Teşekkürler

doğru demiş fazla kasmıcaksan pcyi bence iyi sistem fakat oyunları sonuna getiremezsin onun yerine 9600 alsaydın daha iyidi ben ce ama buda iyi bide fiyatlarına gold,bimeks gibi yerlerin sitesinden bak aynı mı oluyor fiyat ona göre sen karar ver
KArşılaştırma yaptım,aynı özellikler 700-780 lira arasındaymış:)İşlemcisi çok pahalı ya :)

Bencede yapacağın işine göre makinen ideal :D
Evet:)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
abicim bence intel işlemci değil amd işlemci almalıydın am2+ veya am3 serisinden athlon x2 bi işlemci daha uygun olabilirdi core 2 Quad işlemciler de güzel ama çok ısınıyolar be abi ram e karışmıyorum sonradan eklicem diyosun ekran kartı yeterli 1 GB 256 bit yeter öyle oyun felan oynamicaksan :oke:

Noks

Noks

Üye
bence kötü ve pahalı özelliklere göre

_enqin_

_enqin_

Üye
aga iyi yapmışsın güzel system

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt