Yeni bi android cihaz almam lazım Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bi android cihaz almam lazım Yardım!
Arkadaşlar cihazdan beklentilerim;

-3,5" ekran olması
-Led Ekran
-Çift Çekirdek İşlemci

Bunlar olmalı ve birazda yakışıklı olmalı :)

MezraL123

MezraL123

Üye
Söylediklerine uyan bi tek iphone 4S var o da android değil :)

Bildiğim kadarıyla çift çekirdekli işlemci olan 3.5"lik telefon yok. Htc Sensation Xe, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Nexus ben bu üçünü öneririm. Samsunglar led ekranlı değildir ama nexus s.amoled galaxy s.amoled+ ekranlıdır yani led ekranlardan daha iyidir. Ama fiyat aralığı veya daha belirleyici özellikler söylebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Söylediklerine uyan bi tek iphone 4S var o da android değil :)

Bildiğim kadarıyla çift çekirdekli işlemci olan 3.5"lik telefon yok. Htc Sensation Xe, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Nexus ben bu üçünü öneririm. Samsunglar led ekranlı değildir ama nexus s.amoled galaxy s.amoled+ ekranlıdır yani led ekranlardan daha iyidir. Ama fiyat aralığı veya daha belirleyici özellikler söylebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Cevabınız için çok teşekkür ederim :)

Cihazı abim alacak, kendisi 4s düşünüyor ama onda 3G aramada sadece iphone arasında oluyormuş sanırım ondan dolayı sıcak bakmıyor, dediğim kriterlerde bi cihaz olursa sorun olmaz bütçe, ben kendisine aslında Sony Xperia S i önerdim daha doğrusu onun çıkmasını beklemesini önerdim fakat cihazın kibar olması çok ama çok önemli bende Ray almasını söyledim ama onunda işlemcisi tek ve kendi hafızası az, işin doğrusu benimde kafam karıştı :)

alonsof1

alonsof1

Üye
kardeş, çift çekirdek için uygulamalar şuan tam manasıyla gelişmedi ileriye dönük düşünüyorsun heralde.xperia ray de fena değil günümüz şartlarında.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
kardeş, çift çekirdek için uygulamalar şuan tam manasıyla gelişmedi ileriye dönük düşünüyorsun heralde.xperia ray de fena değil günümüz şartlarında.

Aynen öyle hocam ileriye dönük olmalı ve en azından çift çekirdeğin hayrına biraz hızlı çalışır, bende ace var İllallah ettiriyor daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt