Yeni Başkan adayları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Başkan adayları
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığının ardından, Siyah-Beyazlı kulüp 1 ay içinde yeni başkanını seçecek.

Yıldırım Demirören'in kulüpteki alacaklarının nasıl yapılandırılacağının netlik kazanılmasının ardından adaylık için kulislerde ismi şimdiden konuşulan aday adayları şunlar:

Murat Aksu: Son şeçimde Yıldırım Demirören'e aday çıkmıştı. Kulübün ekonomik yapısına baktıktan sonra seçimde kendisine oy verenlerin ısrar etmesi halinde adaylığını koyabilir.

Serdal Adalı: Demirören yönetiminin kendisine yeterince sahip çıkmadığını söyleyerek görevinden istifa etmişti. Taraftar seviyor, nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

Fikret Orman: Beşiktaş'ın önceki başkan adaylarından biri. Yıldırım Demirören'e ekonomik gerekçelerle eleştiriler yönelten ve camiada önemli sayılacak desteği olan bir başka başkan adayı.

Kıvanç Oktay: 100. yıl yönetiminde vardı. Demirören ailesine yakın. Ailenin tavrına göre başkanlık şansı yüksek olabilir.

kaynak:besiktas.org

yakup_281

yakup_281

Üye
demirörene yakın olmasında kim olursa olsun YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Türe

Türe

Üye
Bir de azeri bir is adamindan bahsediliyor

haltie

haltie

Üye
fenerbahçemiz lafı çok tepki çekti ama ben başkanı seviyordum açıkcası marka değeri olarak beşiktaşı iki kat büyütmüştür.gelecek başkanın beşiktaşlı duruşuna uygun birisi olması tek temennimiz

SHS

SHS

Üye
ne zaman aday oldu tffye koptum iyice dünyadan :d:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
1 haftadır konuşuluyo zaten ha bu gün ha yarın diye :ehe

India

India

Üye
yıldırım demirören tff başkanı olursa Türkiye'de futbol biter hiç kimse kurtaramaz bizi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Skandal . . .

greenmile

greenmile

Üye
Türk futbolunu düzlüğe çıkaracak adam Yıldırım Demirören'dir kesinlikle zaten destek büyük,kazanacağını düşünüyorum.Hem gerekirse 1-2 yıl avrupaya gitmeyi veririz.Sanki her yıl gidiyor takımlarımızda.Tff nin başına fransıza,lyon hakkında göstermelikte olsa soruşturma dahi başlatmayanlara boyun eğmeyecek biri lazım,kısacası kapalı kapılar ardında el öpecek adam istemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...