Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni avatarım nasıl?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6
Üye
Konu Sahibi
Yeni avatarım nasıl?
yıllardır avatarımı değişmiyordum
windows phone beni gerçekten etkiledi, şimdi iphone 4s'e terfi etmek yerine lumia 900'e terfi etmeyi düşünüyorum.
not: beni "nokia" değil, windows phone etkiledi, o yüzden htc titan 2 düşünmüyor da değilim hani kararsızım şu an..
by*cambaz
Üye
bence çok güzel windows phone tango
anılbaran
Üye
nokia etkilese iyidi pehh BİzLer burda nokia için wp deyiz nokia xxx adlı bi sistemd geçse idi hepimiz orda olucaktık
htc titanII wp cihazlar içindeki en büyük işlemciye sahip (1.5ghz)internet tarayıcı hızı da oldukça iyi. Tabi ki tercih meselesi ama hem tasarım hemde işçilik ve malzeme kalitesi nokiaya göre düşük. Ayrıca titanII&Lumia900 kamera karşılaştırmasında nokia açık ara önde çıkıyordu. Yani htc kamera ve lens kalitesinden olsa gerek 16mp kameranın hakkını veremiyor. Lumia900 kadar canlı ve keskin resimler çekemiyor. Bence ikisi arasında tercih yapmadan önce çok iyi incelemen lazım.
htc titanII wp cihazlar içindeki en büyük işlemciye sahip (1.5ghz)internet tarayıcı hızı da oldukça iyi. Tabi ki tercih meselesi ama hem tasarım hemde işçilik ve malzeme kalitesi nokiaya göre düşük. Ayrıca titanII&Lumia900 kamera karşılaştırmasında nokia açık ara önde çıkıyordu. Yani htc kamera ve lens kalitesinden olsa gerek 16mp kameranın hakkını veremiyor. Lumia900 kadar canlı ve keskin resimler çekemiyor. Bence ikisi arasında tercih yapmadan önce çok iyi incelemen lazım.