Yeni Avatarım hakkında yorumlar

Invoke

Üye
@-Akıncı futbolla hiç ilgim yok Sadece milli maçlarda heyecanlanıyom

Tepkiler: -Akıncı
Ne imkanı la zaten herşey var telde?

Invoke

Üye
Root ile imkanın sınırsız oluyor. Roma gerek yok bencede. Rom bizim gibi garibanlara gereklidir bence. Size değil. Muzhiwan reis var çinli her türlü oyunu indrebilirsin onun programı ile. Datası da iniyor ama sanırım root gerektiriyordu. Bir program çince Ama anlıyorsun nereye basacağını
Ne imkanı la zaten herşey var telde?

Abi mesala bir şeyi silmek istiyorsun ama telefona gömülü, ya da bir uygulamanın yedeğini alacaksın titanium backup denilen program ile ama root ister ya da, aracı uygulamalar olmadan klavyeyi ya da yazı tipini değiştireceksin sistem dosyalarını değiştireceksin yani ya da luancherı ya da bildirim çıbığını... Bunlar hep root ister.

Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
Ben kullanıyorum bi tane büssürü paralı şey indirdim

Rootu ne olduğunu ve nasıl yapıldığını vs biliyorum kardeşim ama demek istedigim suan gerek yok

Invoke

Üye
Rootu ne olduğunu ve nasıl yapıldığını vs biliyorum kardeşim ama demek istedigim suan gerek yok

Doğru diyorsun, gerek olmayabilir. Aslında o da daha çok biz garibanlar için, sen aynı anda 3 launcher kur aralarında geçiş yap. 2gb ramin var sonuçta. Ben birini kurarken orijinaliyle değiştirmezsem kasar.

Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
Doğru diyorsun, gerek olmayabilir. Aslında o da daha çok biz garibanlar için, sen aynı anda 3 launcher kur aralarında geçiş yap. 2gb ramin var sonuçta. Ben birini kurarken orijinaliyle değiştirmezsem kasar.
Mücoooo bunlar fakir gel gidelim

Tepkiler: OttomaN TigeR ve -Akıncı
En son sürümü indirdim ilkinde 3 paralı pro indirdim kapattım sonra açtım hata verdi kaldırıp tekrar kurdum sıkıntı yok

Zaten günlük pro mu indiriyorsun müco bence şimdilik bunla idare et root sonraki iş bence

Muco elemanın biri pro paylaşmış tek tıkla root diye sağlıklı mı acaba