Buğra Admin Hayirli olsun bakalim ne gibi degisikler olacak gorsel anlamda bir yenilik gelse fena olmazdi.
Anil-D Üye saolun efendim 5 te gelir o zaman isallah ne kadar iyi etmısim almakla 9 uygulamayla yola devam
ANIL Admin Google cihazları için erken yayınlanacaktır diğer firmalar için yıl sonu-başına kadar yolu var.
ANIL Admin İlyas' Alıntı: iyide biz 5 bekliyoduk 4.4 de ne? Genişletmek için tıkla ... Ne farkediyor? 5 hakkında hiçbir kesin bilgi yoktu. Demek numarandırma bu şekilde olacak buna takılmaya gerek yok.
İlyas' Alıntı: iyide biz 5 bekliyoduk 4.4 de ne? Genişletmek için tıkla ... Ne farkediyor? 5 hakkında hiçbir kesin bilgi yoktu. Demek numarandırma bu şekilde olacak buna takılmaya gerek yok.
UpOneTR Üye ANIL' Alıntı: Ne farkediyor? 5 hakkında hiçbir kesin bilgi yoktu. Demek numarandırma bu şekilde olacak buna takılmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla ... tamam ya niye kızyon abi
ANIL' Alıntı: Ne farkediyor? 5 hakkında hiçbir kesin bilgi yoktu. Demek numarandırma bu şekilde olacak buna takılmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla ... tamam ya niye kızyon abi
UpOneTR Üye AnıL-D' Alıntı: o resime nerden bakılıyor Genişletmek için tıkla ... googla anroid kit kat yaz ilk siteye gir
AnıL-D' Alıntı: o resime nerden bakılıyor Genişletmek için tıkla ... googla anroid kit kat yaz ilk siteye gir
ANIL Admin İlyas' Alıntı: tamam ya niye kızyon abi Genişletmek için tıkla ... Kızmadım açıklama yaptım
UpOneTR Üye AnıL-D' Alıntı: yok o degil bende ne var ona bakıcam Genişletmek için tıkla ... ayarlara git telefon hakkindaya git ordan android versiyon bilmem ne yaziyo altında surum yazıyo o yazıya art arda hizli hizli tikla çikar
AnıL-D' Alıntı: yok o degil bende ne var ona bakıcam Genişletmek için tıkla ... ayarlara git telefon hakkindaya git ordan android versiyon bilmem ne yaziyo altında surum yazıyo o yazıya art arda hizli hizli tikla çikar
ANIL Admin AnıL-D' Alıntı: yok o degil bende ne var ona bakıcam Genişletmek için tıkla ... S4 4.2.2 yazılımı mevcut son sürüm MG9.
AnıL-D' Alıntı: yok o degil bende ne var ona bakıcam Genişletmek için tıkla ... S4 4.2.2 yazılımı mevcut son sürüm MG9.