Yeni Android sahibine ders verin, sevap işleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Android sahibine ders verin, sevap işleyin.
Şimdi dostlar bende iPhone 4 vardı. Ben gittim bu telefonu sattım ardından çok düşündüm ve galaxy s2 aldım. Android bana acayip karışık geldi yani ilk başlarda attan inip eşeğe binmiş gibi oldum, menüsü, marketi falan yani benim acayip morelimi bozdu. Sonra bi gireyimde ne var ne yok bakayım dedim onalrdan da bişey anlamadım. Yani ''root'' muş, ''rom''muş hiç bişey anlamadım :D sonra bizim bi abiye verdim ''ben anlarım root ederim'' falan dedi bende verdim telefon odinde biraz bekleyince kapandı dahada açılmadı, bende servise yolladım.-15-10-2011- tarihinde, ve daha gelmedi telefon değişimdeymiş. Şimdi bu telefon gelice ben satıp tekrar iphone almayı düşünüyorum çok karışık geldi yani bana bi ders verin yani hoşumada gidiyor bu telefon ama markete girdiğimde midem bulanıyor geri çıkıyorum mesela iPhone ile aram bayağı iyidir yaparım çok şeyini yani onda JB yapıp oyun uygulama sıkıntısı çekmiyodum fakat budna anlamadım root jb midir? Ben paralı bi uygulama gördüm diyelim mesela nova2 ben bunu nasıl yüklicem? Rom nedir? Android'in Apptrackr gibi bi sitesi var mı? daha aklıma takılan onlarca soru var alttan sorarak devam ederim yani bana burada yazılanlar hakkında bilgi verirseniz sevap işlersiniz. :D saygılar, sevgiler.
 


MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
root işlemi sayesinde telefonun tüm kontrolleri sizin elinize geçer mesela sistem ayarlarına erişebilir cpu overclock gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz.ayrıca aradığınız oyunları google amcamızdan sd+apk olarak aratıp önce sd kart dosyasını istenilen yere kopyalarsınız ardından apkyı kurar rahat rahat oynarsınız :) android markette gayet güzel uygulamalar var sadece biraz karıştırmalısın :) ayrıca androidin sahip olduğu çok kaliteli romlar sayesinde mukemmel stabilite ve kontole erişebilirsiniz ayrıca ben iphone temeasını çok seviyorum onsuz yapamam dersen hemen bir MUIU rom kuruyorsun ve keyfine bakıyorsun mesela :) ayrıca simulatörler sayesinde bir çok atari ve nes emulotor oyunlarını açabilirsin sormak istediklerini numaralandırarak yazarsan daha fazla yardım edebilirim :) iyi forumlar
 

Kǔr Şâd

Üye
Android çok karışık aga. Keşke Sony Ericsson'un Uiq sisteminde kalsaydım :D W995i <3 Alacaksan bunu al, kamerası çok iyi, Uiq sistem ve tabiki Dünya'nın en iyi Müzik telefonu.
 
zorzi00

zorzi00

Üye
android ios la hayatta rekabete falan giremez ben android telefon ve ipod touch kullanıyorum. çoğu zaman telefonu yanıma bile almıyorum.
 

mancukya

Üye
Oyun yüklemek icin Root ihtiyaci yoktur, androidde imzasiz program yüklemek istersen secenek zaten kurulumda cikiyor. Root islemi daha ziyade sistem dosyalarina erismek, ram, cpu, gpu gibi olaylarda overclock vs vs yapmak icin gerekiyor bazi cihazlardada alternatif roomlar kurabilmek icin gerekiyor.
Yani o teli normal haliyle sorunsuz kullanirdin diger konu touchwiz ve ios arayüzü neredeyse ayni zaten neresi degisik geliyor anlamadim ?
Gene yukaridan asagi cekersen GPs, Wifi vs vs acip kapamak gene karisik degil
Ayrica Ayarlar konusu Android icin gercekten sade bir durumda daha iyisi zaten yapilamaz.
Markette 500 bini geckin uygulama var iosda kullandiklarininda muhtemelen en az 100 % 85 civari zaten Androidde mevcuttur.
Zaten arkadasin teli bozmus gecmis olsun brick yaptirdi muhtemelen tele s2 serisinin uyumsuz serilerinden birinin flasihini odinle atmaya kalkti.
Ayrica son olarak Samsung bootlader kitlemez, Samsungda root olayina hosgörülü davranilir gene Samsunda bunlar kolay oldugu icin alternatif Kerneller vardir yani 0 yakin bir risk.
Ama bozmayi basaran bir ton arkadas var cünkü telin Cdma, gsm, yada Afrika pazari gibi ürünlerine bakmadan flash atmaya kalkiyorlar Avrupa icin bile degisik 2 cesit S2 modeli var bu tellerin flashlarida birbirine uyumlu degil ilk flash atarken telinizin tam modelini ögrenip odin islerine kalkisin
 
emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
Hayır mesela telefonu ilk aldığımda edge açmak istedim ama mobil ağlar kısmını bulana kadar anam ağladı ama iphonede az karıştır çıkıyor yani herşey belli bi düzende bu karışık, ayar içinde ayar var. İşte androidi ondan çözemedim mesela ios için ne ios 4.3.3 jb indir redsnow bitir işi ama bunda yok bilmem ne cartı yok bilmem ne curtu falan uzun iş. mesela ben photoforge 2 yi aradım bulamadım, modern combatı aradım bulamadım, fifa 11yi aradım bulamadım yok yani bişey o.O bide geçen bir oyun indirip atayım dedm yani ilk zamanlarda oyun siyah beyaz saçma sapandı yani telefon desteklemiyomuydu neydi ama iosda gir apptrackr'a oradan indir at ohh miss. ama galaxys2 nin ekranı ve kamerası beni memnun etti gerisi, yani android kısmı tam bir rezalet bana göre. Pişmanım. SATILIK GALAXY S2 KUTUSU AÇILMAMIŞ 21 AY GARANTİLİ.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt