Yeni Android One model “i-mobile IQ II”, Tayland pazarı için duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Android One model “i-mobile IQ II”, Tayland pazarı için duyuruldu
GM 4G Tasarımını çalmışlar :ehe

Android One ikinci nesil modellerden ikincisi i-mobile IQ II olarak Tayland pazarına sunuluyor.


Google’ın geçtiğimiz sene ilk olarak Hindistan’da hayata geçirdiği yeni projelerinden bir tanesi de Android One olurken, bir çok yerel akıllı telefon üreticisi üzerinden belli donanım düzeyine sahip modeller pazara sunulmuştu.



Android One sadece Hindistan için sınırlı kalmazken, daha sonra Pakistan, Filipinler, Nepal gibi diğer bazı Asya ülkelerinde de Android One modeller sunulmuş ve hatta General Mobile ile Türkiye pazarında da ilk Android One model yerini almıştı.

Geçtiğimiz günlerde Google cephesinden ikinci nesil Android One olarak ilk model Hindistan pazarında sunulmuştu. Lava Pixel V1 olarak sunulan bu akıllı telefonun ardından şimdi de yeni bir ikinci nesil model duyurusu daha geldi.

i-mobile IQ II olarak adlandırılan bu yeni akıllı telefon Tayland pazarı için duyuruldu. Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, i-mobile IQ II 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde HD ekran ile geliyor.

Cihazın yonga seti ise 64-bit dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 410 olarak belirlenmiş. 1GB sistem belleğine sahip olan cihaz 16GB dahili veri kapasitesi içeriyor ve ayrıca çift SIM kart desteği ile geliyor.

i-mobile IQ II’nin arka yüzünde 8MP LED flaş destekli kamera yer alırken, 2MP Selfie kamerası da önde bulunmakta. 4G LTE desteği sunan cihaz 2.500mAh batarya içeriyor ve ayrıca Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Yeni Android One model “i-mobile IQ II”, Tayland pazarı için duyuruldu - MaxiCep
 
0MG90

0MG90

Üye
İlk telefona göre daha güzel gözüküyor
 


Üst Alt