Yeni alınan Nokia C5-03 Ekranda çizgiler çıkıyor kapanıyor ? Neden olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
Yeni alınan Nokia C5-03 Ekranda çizgiler çıkıyor kapanıyor ? Neden olur ?
Arkadaşlar durumu ve teknosa'dan kaynaklanan maduriyetimi belirtmiştim daha önce, bu telefonu aldıktan iki üç sonra kamera ve navigasyon, internet vs özellikleri kullanırken kapanma sorunu ortaya çıktı. Ancak birkaç tane yazılım ve güncelleme yüklemiştim aldığım ilk gün bundan kaynaklanabilir mi ? Eğer hata bende değilse yazılımsal sorundan dolayı ilk 30 gün içinde iade hakkım var mı ? Hatanın benden olup olmadığına KVK'mı karar veriyor ? Bir de bu telefona birçok uygulamayı yükleyemedim hep sertifika hatası veriyo. Symbian sürümü 9,3 yani 5800'lardan daha eski ona olan buna olmuyo. Uygulama ve oyunlardaki vasatlığı dışında genel olarak memnundum ama böyle bir sorun çıktı. Bu hatayı sürekli yapar mı bu ?

Teknosa ' dan zorunlu olmadıkça bir şey almayın diyorum. Özellikle cevahir teknosada şahit oldum müşteri olarak hakkınızı aramaya çalıştığnızda biraz baskın çıkarsanız. onlar yasal yoldan işi yokuşa sürmeye çalışıyor. mesela servise gönderelim o zaman diyor servislik bir durum olmasa da sonra günlerce gelmesini bekliyorsunuz.

pRime.

pRime.

Üye
Dostum sertifika hatası almak istemiyorsan ya hack yapmalısın ya da Signed uygulamalar kurmalısın.
Normalde birçok os9.3 uygulamasını destekler fakat unutma ki os9.3 tuşlu telefonlar için yazılmış bir sistemdir...
Yaşadığın sorunlar tipik os9.4 sorunlarıdır. Eğer çok sık oluyorsa telefonu servise vermende fayda var.

dangerouz

dangerouz

Üye
Dostum hiç çekinme, yasal yollardan hakkını mutlaka ara, biraz uzun sürüyor ama olsun.Ben Aralık 2010'dan beri ayıplı mal olarak satılmış 5800'ın para iadesi ile uğraşıyorum.Servise sakın verme; çünkü mevcut hatalarını düzeltirler başka hatalar ortaya çıkar.Mesela telefonu kırabilirler bizzat başıma geldi.Telefondan umut kesildiğinde servise ver (Teleservice ve Genpa ikisini de denedim zaten nokia smatphone modellerini Teleservice Maltepe'de topluyor).

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sertifika hatası almak istemiyorsan ya hack yapmalısın ya da Signed uygulamalar kurmalısın.
Normalde birçok os9.3 uygulamasını destekler fakat unutma ki os9.3 tuşlu telefonlar için yazılmış bir sistemdir...
Yaşadığın sorunlar tipik os9.4 sorunlarıdır. Eğer çok sık oluyorsa telefonu servise vermende fayda var.

telefon kvk servisinde zaten form dolduruken iade ya da değişim istediğimi bildirdim fakat onlar telefonu yaptıklarını teknosaya göndereceklerini söylediler, teknosadan telefonu istememe gibi bir şansım olabilir mi ya da sıfırını vermeleri gerekir mi ? telefonu alalı 12 gün falan oldu bir haftadır servisi bekliyorum sıkıldım artık. aynı hatayı tekrar yaparsa bu sefer iade şansım olmayacak 30 günü geçerse şimdi nasıl bir yol izlemem gerekicek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt