emretrg
Üye
Yeni alınan Nokia C5-03 Ekranda çizgiler çıkıyor kapanıyor ? Neden olur ?
Arkadaşlar durumu ve teknosa'dan kaynaklanan maduriyetimi belirtmiştim daha önce, bu telefonu aldıktan iki üç sonra kamera ve navigasyon, internet vs özellikleri kullanırken kapanma sorunu ortaya çıktı. Ancak birkaç tane yazılım ve güncelleme yüklemiştim aldığım ilk gün bundan kaynaklanabilir mi ? Eğer hata bende değilse yazılımsal sorundan dolayı ilk 30 gün içinde iade hakkım var mı ? Hatanın benden olup olmadığına KVK'mı karar veriyor ? Bir de bu telefona birçok uygulamayı yükleyemedim hep sertifika hatası veriyo. Symbian sürümü 9,3 yani 5800'lardan daha eski ona olan buna olmuyo. Uygulama ve oyunlardaki vasatlığı dışında genel olarak memnundum ama böyle bir sorun çıktı. Bu hatayı sürekli yapar mı bu ?
Teknosa ' dan zorunlu olmadıkça bir şey almayın diyorum. Özellikle cevahir teknosada şahit oldum müşteri olarak hakkınızı aramaya çalıştığnızda biraz baskın çıkarsanız. onlar yasal yoldan işi yokuşa sürmeye çalışıyor. mesela servise gönderelim o zaman diyor servislik bir durum olmasa da sonra günlerce gelmesini bekliyorsunuz.
Teknosa ' dan zorunlu olmadıkça bir şey almayın diyorum. Özellikle cevahir teknosada şahit oldum müşteri olarak hakkınızı aramaya çalıştığnızda biraz baskın çıkarsanız. onlar yasal yoldan işi yokuşa sürmeye çalışıyor. mesela servise gönderelim o zaman diyor servislik bir durum olmasa da sonra günlerce gelmesini bekliyorsunuz.